Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej nie miałam innych objawów, ale Ty śmigaj na izbę przyjęć tej porodówki gdzie Cię szyli i to biegiem , bo tam możesz mieć zakażenie.Kigna, a czy miałaś jeszcze jakies objawy? np. gorączke?
Był na weekend na przepustce i przed chwilą musiał wyjechać do jednostki :-

Mam doła :-( Czekamy i czekamy z mężusiem na odpowiedź z MONu a propo przedterminowego zwolnienia ze służby wojskowej, ale jakoś się nie spiesząBył na weekend na przepustce i przed chwilą musiał wyjechać do jednostki :-
-
-( a ja znowu płaczę, jak za każdym razem
![]()

ma prawie 39 stopni
co prawda nie bral go na rece, ale jednak spali w tym samym pokoju.Mam doła :-( Czekamy i czekamy z mężusiem na odpowiedź z MONu a propo przedterminowego zwolnienia ze służby wojskowej, ale jakoś się nie spiesząBył na weekend na przepustce i przed chwilą musiał wyjechać do jednostki :-
-
-( a ja znowu płaczę, jak za każdym razem
![]()
Nie płacz kochana.Łzami biurokratycznej machiny nie przyspieszysz. Ja trzymam kciuki, żeby zwolnili Twojego m wcześniej.
Ja mam dzisiaj tak spokojny dzień że az wierzyć mi się nie chce.Aż się boję co będzie w nocy...