Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie strasząc, tez slyszalam o takich przypadkach. W koncu nic nie jest 100% pewne.
Hej,
a mi sie pojawil troche inny problem: jak juz pisalam corka wyjechala dzis rano z mezem na narty, odzywali sie z trasy w poludnie i od tego czasu echo, nie wiem czy dojechali szczesliwie, w telefonie Michala zglasza sie tylko poczta. W takich chwilach nie cierpie siebie, bo mi od razu zle mysli przychodza do glowy - typu, ze cos im sie po drodze stalo. Wiem, ze nie wolno tak myslec, ale nie moge sobie tego zablokowac. Tym bardziej, ze warunki drogowe nieciekawe.
W dodatku jestem swiezo po smutnych wiesciach: we wtorek pod Poznaniem byl duzy wypadek, okazalo sie, ze zginal w nim pracownik mojego meza, ktory w dodatku mial byc zwolniony. Nasz kolega sie tego dnia z nim poklocil, ten wyjechal w nerwach i zginal... Teraz ten nasz kolega przezywa to wszystko bardzo (jak my wszyscy) i obwinia sie o jego smierc. Zycie jest takie kruchutkie, Boze...
Wlacz sobie filmik jakis,na tvn niezla komedia leci!zapodaj sok pomaranczowy w kieliszku do wina,udawaj tak jak ja ze to zimne chardonnay,pogadaj z Lenusia i precz z tym czarnowidztwem
!
Poczytałam Was, poklikałam sobie cytaty - komu mam odpowiedzieć... Powiedział, żebym się kąpała, a potem posiedzę na necie bo malą mamy zaraz kąpać.... I tak zrobiłam, a on wyłączył mi kompa.
Nigdy tego nie robił. Zawsze po kąpieli mówiłam, żeby go wyłączył. Dziś wyjątek... Ja się zrujnowałam na lampkę winka w Sylwestra, nie zauważyłam, żeby mała jakoś zareagowała, zresztą położna powiedziała mi, że małą lampkę od czasu do czasu mogę wypić. Wczoraj za to nie wytrzymałam i zjadłam parę czekoladek. No i mała miała jazdę wieczorem
Wkurzyłam sie wczoraj, bo byłam w księgowości w pracy i dowiedziałam się, że wg. tej nowej ustawy o macierzyńskim, zlikwidowano dłuższy urlop przy drugim dziecko. Wiec wychodzi na to samo co przed tą reformą, i tak przy drugim jest tylko te 20 tygodniBędę musiała wykombinować na 3 tygodnie L-4, żeby dociągnąć do wakacji. Tylko jaki lekarz mi je wystawi...
Wyczytałam, że w czasie karmienia można od czasu do czasu lampkę wina lb szklankę piwa... Ciekawe czy w nocy nie będzie jazdy