Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspolniczki,czy to jest mozliwe zeby karmiac piersia dostac okres 24 dni po porodzie??

Mi oststnio wieczorkiem też sie zachciało karmi, dobrze że mąz jeszzce była w domu, to go pogoniłam do sklepu, tylko tak sie potem zastanawiałam jak to pic, chyba trzeba odgazować???A ja sobie na dzis wieczor kupilam karmi![]()

Wydaje mi sie że niem ozliwe, to raczej jeszcze odchody po porodowe, ale moge sie mylić.Wspolniczki,czy to jest mozliwe zeby karmiac piersia dostac okres 24 dni po porodzie??
Oj bidulko, serdecznie współczuje tych kolek, moja Mała też popłakuje i wtedy mnie trafia, ale to sa tylko male problemy z brzuszkiem a nie typowe kolki. Trzymam kciuki, zeby jak najszybciej przeszło.Hej Dziewczyny,
Staram sie nadrobić czas i czytac co u Was słychać :-) ale to "se ne da ..."w każdym razie...gratuluje wszystkim rozpakowanym!
Jak większość z Was walcze z kolkami u mojej córeczki i co dziwne jest to moje pierwsze dzieck, które ma je w takiej ilości i częstotliwości..rekordowo darła sie do 6 15 rano.
Przerobilismy juz prawie wszystkie sposoby i specyfiki, przez infacol, espumisan, debridat, wode koprową..ech nic zero pomocy :-( moze Tosiek kiedys z tego wyrośnie...a ja może tego dozyje ;-)

Wspolniczki,czy to jest mozliwe zeby karmiac piersia dostac okres 24 dni po porodzie??

Mi oststnio wieczorkiem też sie zachciało karmi, dobrze że mąz jeszzce była w domu, to go pogoniłam do sklepu, tylko tak sie potem zastanawiałam jak to pic, chyba trzeba odgazować???
W kazdym razie ja tak zrobiłam, no i gdzieś czytałam że dobre na laktację![]()
a z tą laktacją to podobno prawda
w szpitalu (po cichu
) położne o tym mówiły...
Witajcie kochane po długim czasie... Jejku, jak Wy to robicie, że macie czas zaglądać na forum?Moja Zosieńka po ukończeniu dwóch tygodni prawie w ogóle nie sypia w dzień a jeśli już to są drzemki po kilkanaście minut :-( Na szczęście w nocy sypia dosyć ładnie - potrafi przespać nieraz 6 godzin, ale wtedy to ja już nie mam sił na kompa... Buziaczki i pozdrowionka dla wszystkich mam i maluszków :-)
A Hania tak samo - w nocy śpi ładnie, a w dzien bardzo mało. mama karmiacym butelka to dobrze moga wszytko jesc i pic ja wlasnie z pozalowaniem patrze na butelke szampana tak bym sie napila chociarz jeden lyczek...:--( a tu popatrzec tylko mozna... no ale szampan sie doczeka kiedys...
juz niedlugo walentynki... co ciekawego zamierzacie robic w ten dzien... my wlasnie zamowilismy dzis stolik w malutkiej restauracji mam nadzieje ze maly pozwoli nam wyjsc chciarz na 3 godzinki...

Hej Dziewczyny,
Staram sie nadrobić czas i czytac co u Was słychać :-) ale to "se ne da ..."w każdym razie...gratuluje wszystkim rozpakowanym!
Jak większość z Was walcze z kolkami u mojej córeczki i co dziwne jest to moje pierwsze dzieck, które ma je w takiej ilości i częstotliwości..rekordowo darła sie do 6 15 rano.
Przerobilismy juz prawie wszystkie sposoby i specyfiki, przez infacol, espumisan, debridat, wode koprową..ech nic zero pomocy :-( moze Tosiek kiedys z tego wyrośnie...a ja może tego dozyje ;-)
Będę musiała wykombinować na 3 tygodnie L-4, żeby dociągnąć do wakacji. Tylko jaki lekarz mi je wystawi...