reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sluchajcie moj synus dzisiaj zrobil taka kupe ze wszystko bylo w niej on , bodziak , pajacyk nawet kocyk na ktorym lezal:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D wzielam go na przewijak rozebralam do naga i zaczelam czyscic a on mi na dokladke zaczal sikac!!!!!!!!:-D:-D:-D caly przewijak i Fifi w kupie i siuskach:-D:-D:-D ale dalam rade:-D:-D:-D teraz czysciutenki smacznie spi:-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Dzien Doberek Laseczki

Mam nadzieje, ze wszystkie so far mamy udany dzien:)) Dzis przyszla do nas pielegniarka zwazyla, zmierzyla, pochwalila i poszla. Nasz dziec ksiazkowy:)

Tygrysku gratuluje zakupow, mi bizuteria perfumy i buty zaaaaawsze poprawiaja humor:))

Olcia kurde mam nadzieje, ze nie zostaniecie jednak pod tymi lampami - trzymam kciuki!

Agga o tyle fajnie, ze nie olali sprawy i szukaja co moze byc przyczyna, moja mloda tez miala testy robione, ale miala chyba ze 3 lata. By the way kosmetyki JOHNSONA czesto uczulaja tez...i mi kazala pediatra kapac ja w oilatum. Mam nadzieje, ze wszystko zejdzie jak reka odjal i moze to tylko proszek do prania:)

Blizniaki oj to nie dobrze z ta grypa jelitowa, moja cora ma wlasnie angine i tez sie balam zeby mlody nie zlapal, ale jak narazie to on sie czuje najlepiej:-) A psa nie mozesz na chwile podrzucic rodzicom, albo znajomym?

Milego dnia dziewczyny!

dzwoneczka to ja mam kompletnego bzika na punkcie kosmetykow, butow ale najbardziej na punkcie torebek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:moj maz mowi ze on nierozumie po co mi tyle torebek:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale faceci nigdy nie zrozumieja nas kobiet:-D:-D

Cześć dziewczyny.U nas niestety zaczęły się kolki od tego żelaza i chyba muszę wypróbować masaż...Może coś pomoże,bo żelaza nie chce odstawiać żeby mały jak najszybciej pozbył się anemii.

Misia Was z taką wysoką bilirubina wypuścili do domu???Nas wypuścili dopiero jak spadła do 9,9.A wcześniej 12 dni naświetlanie,10 dni antybiotyk,badania wątrobowe,USG brzuszka i posiew.

Cześć dziewczynki!
Ale u nas dzisiaj zawierucha, chyba wszystko zasypie śniegiem... Brrr. Wykaraskałam się jakoś z dwójką maluchów do mojej mamy na obiadek, Hania śpi, Jasio buszuje z dziadziem, co za sielanka. Hmmm, tylko ciekawe czemu mała śpi zawsze, kiedy jestem z nią u kogoś, a w domu, jak chcę posprzątać albo ugotować, to ciągle na rękach:sorry:

Oj, to szkoda ze nie mozna ich brac przy karmieniu :-(

Przy karmieniu to chyba tylko Azalie można brać z pigułek.
Ja idę 19 lutego na cytologię a potem zakładam wkładkę hormonalna. A do tego czasu to zostają nam gumki.

Pytia nasz maluszek w gościach też zawsze śpi.U mojej mamy to śpi non stop tak mu tam dobrze:-D A w domu m u się nie chce prawie przez cały dzień...Śmiejemy się z mężem,ze w gościach to specjalnie śpi żeby go nie zaczepiali:-p

Przy karmieniu piersią można brać tabletki Cerazette.Mi ginka je przypisała,ale niestety nie udało mi się karmienie piersią i muszę iść po jakieś inne.Mozecie polecić jakieś dobre?

hej.

Wiecie co... siedze sobie w kuchni, na blacie mam fotelik samochodowy (przy oknie bardzo malo szczelnym) i w foteliku spi opatulony moj synek :-) Normalnie szok!! zasnal sam, bez ryku, chyba mysli ze na spacerze jest bo tak jedzie od tego okna hehe

A ja mam bzika na punkcie spodni :zawstydzona/y: Przed ciaza mialam 49 par w ktore wchodzilam ale jescze poza tym kilkanascie za malych bo "moze jescze wejde" :-p

Cyprysiowa nasz synuś w ogóle lubi być w foteliku samochodowym:-) Jak marudzi i nie ma już co z nim zrobić to wkładamy go w fotelik i zaraz zasypia:tak: A ja nie mam bzika na żadnym punkcie.Ani torebek,ani butów,ani ciuchów:tak: A zakupów to nie znoszę.Dla mnie to jest koszmar:no:

dzwoneczka to ja mam kompletnego bzika na punkcie kosmetykow, butow ale najbardziej na punkcie torebek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:moj maz mowi ze on nierozumie po co mi tyle torebek:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale faceci nigdy nie zrozumieja nas kobiet:-D:-D

:tak:cos w tym jest!:tak: Kobiety sa z Wenus a faceci z Marsa!

Cześć dziewczyny.U nas niestety zaczęły się kolki od tego żelaza i chyba muszę wypróbować masaż...Może coś pomoże,bo żelaza nie chce odstawiać żeby mały jak najszybciej pozbył się anemii.

Wiem, ze niektore dziewczyny ogrzewaja brzuszek suszarka...moze sprobuj..

A ja wlasnie sie dokopalam do tego watku gdzie wszytkie sie przedstawialyscie i tak super sie czyta, bo dopiero myslalyscie o imionach i plci a w suwaczkach juz dzidziolki sa...az milo popatrzec:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry