L
landryneczka_1982
Gość
a wogole wie ktos co sie dzieje z dunia nie widuje jej tu ostatnio...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmmmmmmmm czy ktoras z was dziewczeta posiada za meza informatyka?? jesli tak polecam
od-rana-do-wieczora blog
calkowicie zgadam sie z tym tekstem![]()

a stąd że moja Mała się nie najadała, potrafiła siedzieć przy cycku godzinę i dość intensywnie ssać w tym czasie a kiedy ja odstawiałam od piersi to był płacz i pchanie rączek do buźki, była bardzo niespokojna... na początku nie wiedziałam co jej jest i o co chodzi... to trwało parę dni... szwagierka poradziła mi żebym kupiła mleko i spróbowała dokarmić bo Mała wygląda na głodną, i tak też zrobiłam... w dzień karmiłam Lenkę piersią i jakoś jej starczało ale pod wieczór miałam już prawie puste cycki, dostawiałam ją mimo wszystko do piersi ale tak jak pisałam wcześniej nie dojadała, robiłam więc butelkę i po takim karmieniu z piersi potrafiła wciągnąć jeszcze 60-90 ml mleka...sawka a skąd wiesz, że pokarm był małowartościowy? I kiedy przeszłać tylko na cycka?

mój mąż już dziś w nocy w końcu przyjeżdża
bardzo się stęskniłyśmy z Lenką za tatą... co prawda będzie tylko na weekend i później znów wraca do pracy do Dani ale i tak fajnie że mu się udało zjechać
Moja Zosieńka po ukończeniu dwóch tygodni prawie w ogóle nie sypia w dzień a jeśli już to są drzemki po kilkanaście minut :-( Na szczęście w nocy sypia dosyć ładnie - potrafi przespać nieraz 6 godzin, ale wtedy to ja już nie mam sił na kompa... Buziaczki i pozdrowionka dla wszystkich mam i maluszków :-)witajcie popołudniowo
a stąd że moja Mała się nie najadała, potrafiła siedzieć przy cycku godzinę i dość intensywnie ssać w tym czasie a kiedy ja odstawiałam od piersi to był płacz i pchanie rączek do buźki, była bardzo niespokojna... na początku nie wiedziałam co jej jest i o co chodzi... to trwało parę dni... szwagierka poradziła mi żebym kupiła mleko i spróbowała dokarmić bo Mała wygląda na głodną, i tak też zrobiłam... w dzień karmiłam Lenkę piersią i jakoś jej starczało ale pod wieczór miałam już prawie puste cycki, dostawiałam ją mimo wszystko do piersi ale tak jak pisałam wcześniej nie dojadała, robiłam więc butelkę i po takim karmieniu z piersi potrafiła wciągnąć jeszcze 60-90 ml mleka...
a kiedy zaczął jej starczać tylko cycek... jakoś tak od dwóch tygodni karmię ją tylko piersią...
coś w tym jest bo czytałam i mówiła mi położna środowiskowa że pokarm właściwy pojawia się w piersiach tak po około 4 tygodniach![]()
witajcie popołudniowo
a stąd że moja Mała się nie najadała, potrafiła siedzieć przy cycku godzinę i dość intensywnie ssać w tym czasie a kiedy ja odstawiałam od piersi to był płacz i pchanie rączek do buźki, była bardzo niespokojna... na początku nie wiedziałam co jej jest i o co chodzi... to trwało parę dni... szwagierka poradziła mi żebym kupiła mleko i spróbowała dokarmić bo Mała wygląda na głodną, i tak też zrobiłam... w dzień karmiłam Lenkę piersią i jakoś jej starczało ale pod wieczór miałam już prawie puste cycki, dostawiałam ją mimo wszystko do piersi ale tak jak pisałam wcześniej nie dojadała, robiłam więc butelkę i po takim karmieniu z piersi potrafiła wciągnąć jeszcze 60-90 ml mleka...
a kiedy zaczął jej starczać tylko cycek... jakoś tak od dwóch tygodni karmię ją tylko piersią...
coś w tym jest bo czytałam i mówiła mi położna środowiskowa że pokarm właściwy pojawia się w piersiach tak po około 4 tygodniach![]()
, 2 godziny na cycu plus butla do tego, wiec chyba pokarm mam słaby :-(, w dzień jakoś daję rade ale wieczorem, muszę dać butlę
:-(, tylko, że ja mam już 6 tyg. po porodzie... czy nadal moge mieć słaby pokarm ? bo niby ssie ładnie, długo a jak odstawie to widze, że mały jest głodny...

tak bardzo bym chciala byc znow na poczatku ciazy i nosic takie malenstwo pod serduszkiem
Trzeba sie bedzie niedlugo zabrac za robienie rodzenstwa dla Filipka