reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-Dwitam mamuski :-D
My dzis mielismy wspaniala noc wyspalam sie jak nigdy maly budzil sie tylko 2 razy na jedzonko i zaraz zasypial... maz caly happy wyspal sie wreszcie i on a potrzebowal tego bardzo...
Malego musze dokarmiac butla na noc to lepiej spi mam gdzies co mowi pediatra dziecko placze z glodu a ona mowila zeby go nie karmic butelka na noc... sprubowalam wczoraj w nocy i nie spalam wogole ani on ani ja zanosil sie od placzu a dzis w nocy dalam butle i maly spal jak trzeba...:-D:-D
oby bylo tak co noc...
ile dziecko moze nie robic kupki ????

reklama
Moja córcia tez w dzien zaczyna mniej spac, ale wybacze jej to bo mamy cudowne nocki. Wczoraj poszła spac o 23 a obudziła sie o 4.30 po godzinie spała juz znowu i wstalysmy o 9.00. Wysypiam sie wiec w miare i bardzo mnie to cieszy, a przede wszystkim moj m jest zadowolony bo nie musi spac w salonie:-D

BlackWizard odzywaj sie bo sie martwimy i ciekawosc nas zżera:-)

My nie mamy wiekszych problemow z kupkami codziennie jest jedna lub dwie, choc wczesniej bylo ich nawet kilka:tak:

Za to przedwczoraj Hania nas nastraszyla. Strasznie prezyla sie w nocy podczas jedzenia:-(. Bylismy przerazeni ze zaczynaja sie kolki. Na szczescie od tamtej pory nic takiego nie powtorzylo sie:tak:

Witajcie!!!!

Nie przywitałam się:zawstydzona/y:...u nas nocka do przeżycia, mimo że mała budziła się co 2 godziny:eek:na jedzonko, na szczescie w miarę szybko usypała...

My juz jemy tylko mleczko z butelki...pokarm u mnie skończył się:shocked2:walczyłam ale nie udało się i nie ukrywam że mam mega doła z tego powodu....:sad::sad::sad::sad:
Na samą myśl łzy same płynął:sorry:

Czuję się złą matką...:dry::-(:sorry2::-(tak bardzo brakuje mi tej bliskości z małą:eek:

Madzienka nie przejmuj się, czasem tak bywa a najważniejsze żeby dzidzia była najedzona i szczęśliwa.
Ja się obawiam, że u mnie może być z pokarmem podobnie, ale jeszcze walczę.

Dziewczyny strasznie wam zazdroszczę uśmiechniętych maluszków. Ja się już tego doczekać nie mogę:tak:.

:-Dwitam mamuski :-D
My dzis mielismy wspaniala noc wyspalam sie jak nigdy maly budzil sie tylko 2 razy na jedzonko i zaraz zasypial... maz caly happy wyspal sie wreszcie i on a potrzebowal tego bardzo...
Malego musze dokarmiac butla na noc to lepiej spi mam gdzies co mowi pediatra dziecko placze z glodu a ona mowila zeby go nie karmic butelka na noc... sprubowalam wczoraj w nocy i nie spalam wogole ani on ani ja zanosil sie od placzu a dzis w nocy dalam butle i maly spal jak trzeba...:-D:-D
oby bylo tak co noc...
moje bejbe juz dwie nocki nie robi,troszku w dzien nadrabia...

hej mamcie:-)

z tego co wiem karmione piersia nawet do dwoch tygodni a przy butli to nie dluzej niz tydzien

Madzienko robilas co moglas wiec nie obwiniaj sie za utrate pokarmu bidulko
Landryneczko oby wiecej taki nocek:-)

A Bianeczka dzisiaj budzila sie tylko 3 razy w nocy na karmionko -moze juz tak zostanie...ale brzusio dalej ja pobolewa -prezy sie jak mala zmijka-moja bidulka..

witajcie mamuśki :-D
My juz jemy tylko mleczko z butelki...pokarm u mnie skończył się:shocked2:walczyłam ale nie udało się i nie ukrywam że mam mega doła z tego powodu....:sad::sad::sad::sad:
Na samą myśl łzy same płynął:sorry:
Czuję się złą matką...:dry::-(:sorry2::-(tak bardzo brakuje mi tej bliskości z małą:eek:
Madzienka nie dołuj się, robiłaś co mogłaś, tak czasem bywa. To że karmisz małą z butli nie oznacza że jesteś złą matką!!! Głowa do góry!!!!!:tak:

Malego musze dokarmiac butla na noc to lepiej spi mam gdzies co mowi pediatra dziecko placze z glodu a ona mowila zeby go nie karmic butelka na noc... sprubowalam wczoraj w nocy i nie spalam wogole ani on ani ja zanosil sie od placzu a dzis w nocy dalam butle i maly spal jak trzeba...
oby bylo tak co noc...????
masz rację:tak:, a też na początku dokarmiałam Lenkę butlą bo miałam małowartościowy pokarm:tak:, teraz karmię juz tylko piersią bo pokarm się ustabilizował

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry