Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moge ewentualnie na rowerze pojezdzic

tylko teraz musze poczekac az Fifi podrosnie zakupimy fotelik do rowera i w droge....:-):-):-) 

zakupi mi dwa kosze na zakupy do rowera i bede jezdzila codziennie na zakupy na drugi koniec miasta

)...no ale zobaczymy. Mysle,ze nie predzej niz jak zrzucimy kurtki zabiore sie za siebie, bo nie bede mogła na siebie patrzec

.A my własnie wróciłysmy ze spacerku.Hania jeszcze dosypia:-)
Co do odchudzania to zostało mi jeszcze dziesiec kilo. Plany oczywiscie ambitne czyli długie spacery, dieta, zero słodyczy i duzo seksu- jak juz bedzie mi wolno. Znajac jednak siebie tylko jeden punkt z planu bedzie wykonywany(ostatni oczywiscie)...no ale zobaczymy. Mysle,ze nie predzej niz jak zrzucimy kurtki zabiore sie za siebie, bo nie bede mogła na siebie patrzec
![]()

oj biada temu mojemu mezowi

Tygrysku moim zdaniem ani Twój mąż ani żaden inny nie będą protestować przeciwko traktowaniu ich jak sprzęt do ćwiczeń odchudzających![]()

Ehh marudny dzien dzisiaj, niby znalazlam zajecie dzieciom - niestety malo ambitne, ale jest...obejrzalam w miedzyczasie Chirurgow na polsacie i sama nie wiem co mam ze soba robic. Powoli jakos zaczyna mnie cisnac i mysle o powrocie do Polski...tyle, ze zostawiac tak wszystko, tam wracac tez nie za bardzo mam gdzie, bo do rodzinnego miasta raczej nie ma po co. Wczoraj wlasnie sie dowiedzialam, ze zamkneli jedna z firm w ktorej szwagier pracowal i tak kolejne mnoooostwo osob stracilo prace...ale tak jestem na tym macierzynskim tutaj, do pracy wracac nie chce, ludzie tacy niemrawi, a tak choc blizej rodzinki bym byla...ostatni raz widzialam sie z nimi chyba z rok temu...
Achhh i ta praca tutajPare osob pewnie byloby happy pracujac na moim stanowisku, ale to praca kosztem znajomych. Raz dobrze tu, raz bym chciala wracac...Heh...a jak wam jest w tej Polsce...?