reklama

Grudniowe mamusie 2008

lekarz mi rozpisal ze 650 kosztuje wkladka a reszta to wizyta + zalozenie:-(:-(czyli razem ponad 800 zl i ja jej nie kupuje sama w aptece tylko on mi ja sam kupuje ( gdyz on moze kupic taniej niz w aptece) ja do niego tylko przychodze na gotowe:tak:

Moja ginka też mówiła, że mi zamówi, bo ma taniej :tak: Ale się zdziwił mój mąż,jak usłyszał, ile to kosztuje :-D. No ale w przeliczeniu na miesiące, to i tak taniej niż pigułki.

justine - zazdroszczę tego kina! Ech, ja to tylko o wydarzeniach kulturalnych pomarzyć mogę, no bo gdzie z takimi malcami pójdę...

reklama
Cyprysiowa, ja poszperalam troche w necie i na kilku forach dziewczyny pisaly ze pomimo wkladki zaszly w ciaze :dry:
W takim razie ja sie chyba nie zdecyduje na ten sposob antykoncepcji...

Witam sobotnio

Dzien minal nam świetnie. Dałam rade posprzatac cały dom:-), zrobic obiad pranie i wyjsc z Hania na spacer. Byla dzis bardzo łaskawa. Wystarczylo zostawic właczony odkurzacz:-) i jakby dziecka nie bylo. Bede czesciej go wykorzystywac;-).
Nasza Hania spi z nami tylko nad samym ranem, ale nie protestuje gdy jest kładziona w łózeczku wiec chyba sie nie przyzwyczaiła. Mąz tez sie bal ze zrobi jej krzywde, a potem zastanawial sie jak to mozliwe ze obudzil sie w takiej samej pozycji co zasnął:tak::sorry:. Podswiadomie ze strachu nie ruszył sie nawet na milimetr:sorry:

Justine ale Ci zazdroszcze, tez bym sie gdzies wybrała:tak:

A ja w dalszym ciagu zastanawiam sie co z Blackwizard...:eek:ciekawe czy juz urodzila w koncu bidula czy jeszcze nie...ale niemozliwe to juz chyba ze nie?co nie?nie,chyba niemozliwe..

Macie racje i biorac tabletki czy majac wkladke mozna zajsc w ciaze ale ja nie chce brac juz tabletek wiec zdecydowalam sie juz na ta wkladke i tez dla wygody gdyz nie musze codziennie myslec ze mam wziasc tabletke:-D gdyz czesto tez mi sie zapominalo:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech...............:-p

wlasnie przegladalam wasze foteczki na nk wyobrazalam sobie was kompletnie inaczej... w zyciu bym was nie poznala
fajne babeczki jestescie i mamusie na 102... no i fajne macie rodzinki :-)

reklama
Dziewczyny pomocy!!! mam problem polozna przykleila na pepuszek Fifkowi plasterek aby ladniej sie wchlonal do srodka. dzis chcialam ten plasterek usunac i pociagnelam za mocno i na koncu zrobila sie taka ranka na skorze jakby troszke skorki oderwalo sie z tym plasterkie i troszke krewki tez polecialo!!!! teraz juz nic nie leci ale jest w tym miejscu czerwone co mam zrobic czym przemywac czy sama woda utleniona czy rivanol wystarcza??????? jakis opatrunek zrobic???? najgorsze jest to ze to jest w takim miejscu ze przykrywa to pieluszka:-(:-( boje sie opatrunku cholera gdyz opatrunek rowna sie drugi plasterek:-(:-( pomozcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry