tygrysek82
Fanka BB :)
A więc STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM..........!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Stawiam soczek

a gdzie prezent???

:-):-):-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A więc STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM..........!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

a gdzie prezent???

:-):-):-):-)Stawiam soczeka gdzie prezent???
:-):-):-):-)

a Byłaś grzeczna ?? przyznaj się 

;-) Sto latek... i Wszystkiego Naj... Naj Naj :-):-)
I ZACZYNA GAWOŻYĆ I UŚMIECHA SIĘ TAK SŁODKO
:,JUŻ PRAWIE PO KATARKU I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI ZA TO MÓJ PIOTREK TAKI CHORY ZE MASAKRA

Byla u nas kuzynka, ktora ma 3 synkow , najstarszy 20lat coprawda ale jednak kuzynka dziala cuda... Wsadzila Ksawerka do lozeczka i lezal w nic ponad 30 minut!! normalnie szok, wczesniej po 3 minutach juz bylo takie darcie ze trzeba bylo wyciagac
z góry dziekuje za pomoc Dzieńdoberek,
BlackWizard twoja dzidzia taka malusia jeszcze, że pewnie nosek sobie oczyszcza, może miec jeszcze jakies pozostalości wód płodowych, frida i sól fizjologiczna powinny jej ułatwić oczyszczanko, obserwuj ją i się nie denerwuj na zapas kochana.
Teraz ostro biorę się za moją dietę.
a ma dopiero 11 dni
Ma apetyt kobitka 
Postanowiłam wyleczyć te moje cycki i cału czas odciągam... i jestem w ciężkim szoku bo ściągam w 20 min 125ml... to chyba dobrze nie?
TYGRYSKU STO LAT I JESZCZE WIĘCEJ WZYSTKIEGO NAJ NAJ
TAK APROPO TO WITAM!!!
U NAS ŚWIETNIE SIĘ UKŁADA MAŁY JUŻ SPOKOJNYI ZACZYNA GAWOŻYĆ I UŚMIECHA SIĘ TAK SŁODKO
:,JUŻ PRAWIE PO KATARKU I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI ZA TO MÓJ PIOTREK TAKI CHORY ZE MASAKRA
MY DZIŚ JUŻ PO SPACERKU I ZDĄŻYŁAM NAWET GOŁĄBKI ZROBIĆ JAK MACIE OCHOTĘ TO ZAPRASZAM![]()

wiec do 100 mi spokojnie wystarczy

Tygrysku,
Skoro już wywołałam t Twoich urodzinek (NK dało mi cynk) to muszę pospieszyć z prezentem, mam nadzieję, że uda mi się go wkleić i odbierzesz
http://www.100lat.pl/ok/?hc=694ed859b751d2208b61d7b9d4c97315
Torcik od wszystkich mamusiek z BB
![]()
![]()

ok wybralam ciasto czekoladowe do tego krem czekoladowy na wierzchu polewa mlecznoczekoladowa i na to jeszcze bita smietana

i oczywiscie swieczka z licza 18!!!!

a hust z dieta szalejemy dzis