Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kankiya - Inka też ma krostki, które podobnie się zachowują, ja stawiam na potówki. Mi dzisiaj Inkę zaszczepili, mimo, że ma jeszcze strupki na szczepionce przeciwko gruźlicy.
zaczęłam przemywać zaparzonym rumiankiem i jakby zaczęły schodzić troszkę;-)polecam 

Ja też mam ręczny z campola, i na początku po powrocie ze szpitala to ściągałam nawet 140 ml takie miałam cycuszki pełne, teraz nie ściągam, a staram się w dzień dawać pierś bo ostatnio mogę mało ściągnąć, a czasu dużo mi to zajmujeKochanie po pierwsze spokojnie , nie denerwuj się bo wtedy nic nie poleci. Ja mam ręczny z Canpola i na początku bolało i nic nie leciało i aż ryczałałam ze złości aż w końcu na spokojnie zmoczyłam przyssawkę i dołożyłam dobrze do piersi i od razu 100 ml ściągnęłam a potem poszło gładko i głupia byłam , że przestałam odciągać....:-(
. Ale ja nie o tym.... Marzycielko powiedz mi a co daje to zmoczenie przyssawki 
, bo jakoś nie mogę się domyślić
Hejka z rana dziewuszki!
Kankiya - w UK ciężko o rumianek, ale ja przemywam wodą często i właśnie zauważyłam, że to ma związek z ulewaniem, może to nadtrawione mleczko tak podrażnia skórę
upssssss chyba też wątki pomyliłam
kurcze szukam takiej podstawki w necie do wózka montuje sie i np starsze dziecko moze sobie stac podczas spaceru na tym ! w niemczech to widziałąm a u nas nigdzie nie moge znaleźć a przydałoby sie bo ja uwielbiam długie spacery a Liwcia tak daleko nie daje rady !!! jakby Wam sie rzuciło w oczy to dajcie znać !!!
Bylam przekonana, ze to to