tygrysek82
Fanka BB :)
No dobra jak wszyscy to wszyscy
Ja też się kochałam w Jordanie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobrze, że z Kacperkiem już lepiej
A ja dzisiaj wyeksmitowałam Jasia popołudniu do babci i zostanie tam co najmniej do jutra wieczora, bo tak się paskudnie czuję, ze na nic nie mam siły. Poza tym mówić nie mogę, a Jaś ciągle o coś się pyta... W ogóle z moim gardziłkiem masakra totalna. Tylko Hania szczęśliwa, bo cały dzień sobie ze mną w łóżku przy cycu leży i jej to pasuje![]()

. Ja zawsze byłam rockowo - metalowa, przedtem to chyba fasolek słuchałam;-).

bo wygląda na cwaniarę..Kucze dziewczyny ja nie pamietam tego zespołu.....ja byłam bardziej za czasów Spice Girls i Backstreet boys hahahah![]()

Wiedziałam, że coś "Nas łączy" 
u mnie był liderem Nick i Brian
, i też mnuuustwo ich gadżetów w domu było- godzinami nagrywałam ich koncerty, wywiady itp.
, żadnego złego słowa nie dałam sobie na nich powiedzieć
:-), ale jak troszkę podrosłam to też jak to starsze pokolenie;-) zajełam się cięższą muzą 
tj. Aerosmith, Nirvana, no i Metalica 
of cors 

, moje biedactwo :-( tak mi go żal... dobrze, że chociaż nie gorączkuje, ale ta pogoda u nas to tragedia... bez przerwy sypie i sypie, podobno nawet jeszcze z miesiąc tak ma byc 

ja tam nie szalałam za liderami zespołów ,ale jeden facet spędzał mi sen z powiek....

a mianowicie Jean Claude Van Damme
,do tej pory jak go widzę choć ten pan już dość dojrzały to zaciskam kolana
nie ręczyłabym za siebie jakbym go spotkała na ulicy

No widzisz Edee![]()
A tak poza tym to jestem załamana...moje dziecko nas wykończy jestem zmarnowana psychicznie i fizycznie to juz w ogole....ona nie spi w nocy...wczoraj usnęła o 23 na pól godziny i do okolo 3 dawała czadu, potem o 6 znowu pobudka i krzyk,bo nie ma butli....no i teraz o 8 znowu i dopiero troszke przysnęla.... Szczerze to ja juz nie OGARNIAM.....łaze zdenerwowana, wkur....ona,ale jak ja mam czuc sie dobrze...jak po prostu nie wyrabiam.....
Czesm mam tego wszystkoego dosc....i jeszcze do tego kłóce sie z misiem,bo sie wkurza,ze ja wyzywam i jestem zdenerwowana.......
NIE MAM SIŁY....

No widzisz Edee![]()
A tak poza tym to jestem załamana...moje dziecko nas wykończy jestem zmarnowana psychicznie i fizycznie to juz w ogole....ona nie spi w nocy...wczoraj usnęła o 23 na pól godziny i do okolo 3 dawała czadu, potem o 6 znowu pobudka i krzyk,bo nie ma butli....no i teraz o 8 znowu i dopiero troszke przysnęla.... Szczerze to ja juz nie OGARNIAM.....łaze zdenerwowana, wkur....ona,ale jak ja mam czuc sie dobrze...jak po prostu nie wyrabiam.....
Czesm mam tego wszystkoego dosc....i jeszcze do tego kłóce sie z misiem,bo sie wkurza,ze ja wyzywam i jestem zdenerwowana.......
NIE MAM SIŁY....