Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agacia ja już ze trzy razy zapomniałamA ja głupia matka zapomniałam wczoraj małemu dac wit D3 :-(.
W ogole miałam wczoraj zły dzien i dzisiaj ciąg dalszy.![]()
:-(
, na dodatek siostrzyczki nie pracują, ich meżowie zarabiają jakies grosze i siedza u tesciowej w kieszeni, a ona też tylko na skromnej emeryturce. Na dodatek zamiast starac sie o jakies mieszkanie, przynajmniej jedna z nich, to siedza i patrza tylko jedna na druga, jedna kupiła laptopa, to druga tez wzieła ba raty, druga kino domowe, to pierwsza nie bedzie gorsza, a w domu syf, kiła i mogiła, na ścianach wilgoć, w mieszkaniu zimno, ale co tam jakos to bedzie, po co isc do pracy, lepiej do opieki

.Zobaczcie co fajnego znalazłam:-):-) można odcisnąć malutką stopkę lub rączkę maluszka:-):-)
Sagi-Baby ODCISK BOBASA piękna pamiatka prezent n (549016098) - Aukcje internetowe Allegro

Kurcze jak ja ci zazdroszcze ze mała spi w dzien, mój spi, ale po 30 min góóóóra :-(. A jak Oliwka spi w nocy?
Czy ja dobrze rozumiem, Oliwka spi cały dzien i budzi się tylko na butle ?Mała śpi cały czas tylko czasami co 4- 5 h budzi się na jedzonko. Więc tylko raz w nocy do niej wstaję:-)
A ja to naprawdę mam szczęście :-(
Musiałam uśpić starego , chorego i prawie zamarzniętego psa , który wyszedł mi na drogę jakby tylko na mnie czekał abym mu pomogła odejść w cieple i z ręką na grzbiecie.
Piese był ślepy i bardzo stary widać , że któś bardzo bardzo źle go traktował .
Weterynarz stwierdził, że zamarzł by w pół godziny na ulicy...........
Biegaj Miśku za Tęczowym Mostem
[*]