Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz na złozenie wniosku 12 miesiecy chyba ;-)Dzieki Agacia a nie orientujesz sie czy jak teraz bym złożyła to moga jeszcze przyznać? Ja dostałam, ale tylko ten ustawowy z Urzedu Miasta i nie wiedziałam, ze jeszcze cos jest, a dochody jak biorą, za cały rok to powinny sie zgadzac
Mopek, Darina, Marzycielka, Cyprysiowa,Pytia bardzo bardzo dziekujemy za zyczonka)))
Wszystkie mamuski jestescie kochana....:* ogromny buziaczek od Mariczki
Marzycielka no to zuch mama z Ciebie.....tak ładnie córeczkę wychowujesz to kiedy nastepne???? hahahah
Darina a starałaś się o to dodatkowe 1000 zł oprócz becikowego? Ja sie starałam, bo mały mniej niz 504 zł na osobę i przyznali nam tą kase i od razu dodatkowo co miesiac wpłacają mi 48zł rodzinnego.
Qurcze - stosuję dietę MŻ - to jest podstawa. No i więcej surowek zaczęłam od 3 dni wciągać - i brzuszki na początku 80 dziennie - z wielki mysiłkiemPytia trzymam kciuki za Hanie:-( Ja przeszlam zapalenie pluc z Jagoda jak byla malenka:-(
Ewelw a jak Ty sie odchudzasz??
Zapominajka jakies poczynilas kroki? Ja bylam wczoraj u pielegniarki zmierzyla mnie zwazyla i powiedziala to co juz wiem))
Ale na urodzinki zazyczylam sobie rower![]()
Ale zamierzam więcej ćwiczyć...
:Pytia - dużo zdrówka dla Hani!!!!!!!Nerwowa nocka nas czeka. Mała ma 38,5 pediatra powiedziała mi teraz wieczorem przez telefon, że jak będzie 38,6 to mam już nie czekać tylko jechać do szpitala. Ale mam wrażenie, że mimo gorączki jest chyba jakaś reakcja na lek, bo mała przestała być taka apatyczna, nawet się uśmiecha troszkę, no i wreszcie zjadła bez wymiotów.
Nerwowa nocka nas czeka. Mała ma 38,5 pediatra powiedziała mi teraz wieczorem przez telefon, że jak będzie 38,6 to mam już nie czekać tylko jechać do szpitala. Ale mam wrażenie, że mimo gorączki jest chyba jakaś reakcja na lek, bo mała przestała być taka apatyczna, nawet się uśmiecha troszkę, no i wreszcie zjadła bez wymiotów.