reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Myszqa a na ile jedziecie? może spotkamy się na spacerek??

Jedziemy w sobotę. Tylko na jedną noc, do niedzieli.
Wiesz tam mamy mieszkanie po Miśka mamie ale mieliśmy je sprzedawać i prawie wszystkie meble są wyniesione więc dlatego jedziemy tylko na jedną nockę, żeby Jaśka nie kąpać tylko jeden dzień.

A co do spacerku to ja nie bardzo znam Starachowice :zawstydzona/y: I nie wiem gdzie się na spacerki chodzi. My mamy to mieszkanie na Granicznej koło Biedronki i Lidla.

Jedziemy w sobotę. Tylko na jedną noc, do niedzieli.
Wiesz tam mamy mieszkanie po Miśka mamie ale mieliśmy je sprzedawać i prawie wszystkie meble są wyniesione więc dlatego jedziemy tylko na jedną nockę, żeby Jaśka nie kąpać tylko jeden dzień.

A co do spacerku to ja nie bardzo znam Starachowice :zawstydzona/y: I nie wiem gdzie się na spacerki chodzi. My mamy to mieszkanie na Granicznej koło Biedronki i Lidla.

No to blisko moich teściów a u tewściów mieszkamy podczas pobytu w TST.
Możemy na kilka minut się spotkać jak chcesz koło Lidla :-) i jak nie bedzie lało:-D

Mąż wrócił z rozmowy i warunki jakie mu dają są rewelacyjne teraz czekamy na druga rozmowę ! Trzymajcie kciuki :-)

Sto latek dla Jasia:-):tak:

Marzycielka kciuki zacisnięte:tak:

A my nie wiemy kiedy zmajstrowalismy Hanie bo jak lekarz po badaniu usg kazał nam działac to kochalismy się bez opamiętania:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry