reklama

Grudniowe mamusie 2008

ale sie rozmowa rozkrecila :-D
Mi sie imie Tadeusz nie podoba ale to ze wzgledu na to ze moj tesciu(z ktorym nie utrzymuje kontaktów ze wzgledu na jego glupote-za przeproszeniem) takie wlasnie imie nosi :-)

Misiówka tak sa bardzo widoczne :zawstydzona/y: Najgorsze jest to ze mamy ten wypoczynek niecaly rok (we wrzesniu bedzie rok) i na dodatek jescze go spłacamy :-(

reklama
Dorotka ja z obliczaniem miesiąca zrobiłam tak-lekarka podała mi który to tydzień więc obliczyłam sobie którego dnia zaszłam w ciążę i wyszło,że 29 lutego.Także z całą pewnością jestem w 5 miesiącu:-) Tak jest chyba najłatwiej to obliczyć.A tak na marginesie to mój suwaczek liczy o tydzień za dużo,ale to też zależy od dnia,bo czasem liczy dobrze:-p
A jeśli chodzi o imiona to ja już dawno temu wymyśliłam sobie,że będę miała Oliwkę i Mariuszka.Jak się później okazało Mariuszek został zarezerwowany dla męża:tak: Chcieliśmy nazwać synka Mariusz i żeby był junior,ale jednak zrezygnowaliśmy:-p Wybieraliśmy dla chłopca z 3 imion i w końcu mężuś zgodził się na imię Fabian,które mi strasznie się podoba:tak: A dziewczynka bezapelacyjnie Oliwia:tak: A na drugie imię dziewczynka będzie miała Ania po mamusi,a chłopczyk Mariusz po tatusiu.

Ostatnia edycja:
Z tymi drugimi imoionkami to ja też tak kombinuje...Karolinka po mamusi,a jak chłopiec to Kamil po tatusiu..albo przekrecimy i bedzie Karol i Kamilka:} hahaha można pokombinować...

reklama
Ja też sie zastanawiałam nad tym, żeby syn był Karol od Karoliny, bo mąż jest Michał a córa będzie Michasia ale jakoś mi ten Karol się nie podoba specjalnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry