reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie mamusie czwartkowo:-)

my dzisiaj pierwszą pobudkę miałyśmy o 5:szok: bo moja córunia zgłodniała, a potem jeszcze do 7.30 drzemeczka:tak: i teraz juz wstalysmy i sie zajadamy paluszkami:rofl2:

kokusia, anoli, paola27, kaja
dużo zdrówka i 100 latek dla waszych pociech:-D
:-D:-D:-D

Miłego dzionka dziewczynki:-):-);-):-)

reklama
Zupełnie nic. A jeszcze po raz pierwszy przespała prawie całą noc. Zawsze budzi mi się po trzy razy a dzisiaj tylko raz.
Też byłam w szoku bo tusi dałam chrupki dopiero jak miała osiem m-cy. Ale skoro nic jej nie jest to myślę że już od czasu do czasu dostanie pare. Niech się dziewczyna cieszy;-)

Zupełnie nic. A jeszcze po raz pierwszy przespała prawie całą noc. Zawsze budzi mi się po trzy razy a dzisiaj tylko raz.
Też byłam w szoku bo tusi dałam chrupki dopiero jak miała osiem m-cy. Ale skoro nic jej nie jest to myślę że już od czasu do czasu dostanie pare. Niech się dziewczyna cieszy;-)
no to super:-)jakie już duże te nasze dzieciaczki, jeszcze parę miesięcy temu były w naszych brzuszkach, a teraz już same sobie chrupki chrupią:-)rewelacja.
ma dzis urodzinki, wiec zrobila i mamie, i sobie prezent-przespala cala noc, oby tak dalej:-)

Natalka serdecznie dziękuje cioteczkom za życzonka.
Mamusia dokładnie ten czas tak strasznie szybko biegnie. Jeszcze niedawno umawiałam się z Paolą że urodzimy w tym samym terminie(prawie nam się to udało;-)) a teraz moja kluska już jest taka duża:-) Mam nadzieję że takie nocki będą juz normą. Może dzięki temu uda mi się ją wyprowadzic z naszego łóżka.

Witajcie w deszczowy dzień. Całą noc u nas padał deszcz :baffled:.

Mały jak nigdy spał mi do 7:20 a zawsze budzi sie o 6:00 :tak:

Kokusia ogromne buziaki dla Natalki !

Kaja, anoli, paola, natalkaa wszystkiego najlepszego dla czteromiesięczniaków!

reklama
Witam!!!
sto lat, sto lat dla wszystkich solenizantów!!!
u nas też dziś zimno ale narazie nie pada:-(
RENIA słońce kuruj się
BLIŹNIAKI nie martw się jakoś się ułoży i szybko uporacie się z kasiastymi problemami i nie wygaduj takich pierdół przecież TY jesteś nam tu potrzebna!!!
PYTIA ja też nieraz siedzę na ziemi z dzieciakami i wszyscy ryczymy to jest takie załamanie ale potem jakoś mam więcej siły na ogarnięcie wszystkiego (oczywiście do następnej załamki)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry