reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jak będziesz karmic to postukaj lekko lyzeczką w dziąsełka moze cos wyczujesz:tak:;-) Jakich proszków i płynów uzywacie i czy pierzecie razem czy osobno???:-p

reklama
Musze jutro sprawdzić tą łyżeczką:tak:. Ja piorę Pati ubranka oddzielnie. Proszku używam jeszcze dla dzieci- Jelpa, a płucze w Silanie sensitive;-). Jak tylko skończy mi się ten jej proszek to kupię już jakiś zwykły, np. vizir sensitive

Marta;-) Ja tez ciuszki Julci piore w Jelpie i płucze tez w Jelpie natomiast do naszych uzywam Vizir albo Persil aa płuczę w Lenorze;-) Niedlugo tez będe starala się przejsc na zwykly proszek bo to dodatkowa robota:sorry: a przeciez mozna prac w Vizir sensitive albo w Zwyklym persilu a plukac np w Lenorze sensitive albo silanie i najedno wyjdzie:tak:Jaki masz aktuaalnie płynik???:rofl:

Mam Silan sensitive natural. Od początku praktycznie w nim płuczę i nic się nie działo ze skórką;-). Widzę, że wszystkie mamusie już regenerują siły na jutro- tak pusto tutaj:-D

Natural taki jasny zielony na butelce jest mama z dzidziusiem:tak::-):-DZgadłam:-D ja dla malej mam jelp wczesniej płukalam w silanie:tak: DlA NAs kupilam wczoraj nowy lenor zielony aromaterpi w tej nowej butelce mialam tez czarny pieknie pachnie ale najbardziej podopasowal mi niebieski:tak::-D w ogole caly czas jedziemy na Lenorach dla mnie są rewelacyjne piekny zapach utrzymuje sie na kazdym ubraniu do nastepnego prania;-):-) Noo naszych mamusiek nie ma bo na wieczorynke uciekły:-D:-DTo ty nie wiedzialas ze dzisiaj smerfy:-D

Wszyscy idą to ja tez sie zmywam poszperam troche w TV moze dobranocny ogród leci:-D:-D:-D Dobranoc kolorywych koszmarów:-D:-)Paaa....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam. Moje dziecię obudziło się w nocy tylko raz ale za to już o wpółdo szóstej stwierdziło że się wyspało:baffled:
Zapraszamy cioteczki na ciacho z okazji skończenia piątego miesiąca(chyba zrobię karpatkę)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry