tygrysek82
Fanka BB :)
Agacia dawaj to prasowanie póki jest ładna pogoda i moge to robic na dworzu;-)Ja bardzo lubię prasowac więc chętnie Ci pomogę coby Cię nie prześladowało.
Kokusia a ja moge tez swoje dorzucić????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agacia dawaj to prasowanie póki jest ładna pogoda i moge to robic na dworzu;-)Ja bardzo lubię prasowac więc chętnie Ci pomogę coby Cię nie prześladowało.

tygrysku nie ma sprawy. Ostatnio mąż mi kupił nową deskę więc teraz lubię to jeszcze bardziej:-d;-)
wstyd się przyznać:-(, ja nienawidzę prasować, ale muszę:-(Tygrysku nie ma sprawy. Ostatnio mąż mi kupił nową deskę więc teraz lubię to jeszcze bardziej;-)
ja tezwstyd się przyznać:-(, ja nienawidzę prasować, ale muszę:-(

deska ostatnio porosła kurzem

witaj w klubie:-):-):-):-):-):-)ja tezdeska ostatnio porosła kurzem
![]()
mój mąż pojechał gdzies z moim tatem a ja z mamą siedzimy w ogordzie;-)Pięknie poprstu super na dworze:-) Mamusia 2008 mowisz ze wszyscy dają prezenty a ty mozesz zrobic wyjatek i dac kase mała sobie za to kupi co będzie chciała ja bym tak zrobiła
Ja dopiero poprasowalam małek ciuszki :-) Najlepiej wrzuciłambym się w morze zimnej wodyy
Blizniaki ja to Ci nakopie za takie mysli, nawet tak nie myslAgatkas, wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy.
Mam nadzieje ze maż jednak zrobił jakąś niespodziankę.
Xpatrysia, Olcia, fajnych macie mężów
Też kiedys dostawałam kwiatki bez okazji, ale teraz w tym pędzie i w ciagłych kłopotach człowiek jakos o tym nie myśli:-(
Pyciołek, gratuluję ząbka
U mnie nadal kłopoty, coraz cześciej nie mam już sił do życia i chciałabym zasnac i juz sie nie obudzic

, musisz miec sily przeciez jestes naszym promyczkiem na tym forum
;-).
, dobrze ze antybiotyk mam z Polski dla matek karmiacych
,kuruj się bidulkoBlizniaki ja to Ci nakopie za takie mysli, nawet tak nie mysl, musisz miec sily przeciez jestes naszym promyczkiem na tym forum
;-).
ja dzisiaj w domku jestem, mam zapalenie pecherza i jeszcze na dodatek .. bo to malo bylo mam zapalenie krtani, dobrze ze antybiotyk mam z Polski dla matek karmiacych
,