reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jestem:-)Myłam hektary podłogi w salonie;-) Jule mi porwała siostra na dwór:-Dtakze mam troszke czasu...:tak:Pyciolek gartulacjeee 1 ząbek:tak::-)Ciekawe kiedy u mojej Julki wyjdą:sorry:

reklama
BLIZNIACZKU koffany nawet nie mysl o takich glupotach bo bede musiala znow uzyc patelni;-);-);-) a tak powaznie to pamietaj zlotko ze po burzy zawsze wychodzi sloneczko i u Ciebie tesz wyjdzie niebawem!!! poki zdrowko jest to jest dobrze!!!!!:tak::tak:buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dziewczyny mam do was prosbę wejdzcie na wątek Potrzebuje rady czy to dzidzius bo tam jakas kobieta pisze jakies rzeczy:crazy:dziwne wydaje mi się ze cos kręci:no:Złapiemy zaraz mola:laugh2:

BLIZNIACZKU koffany nawet nie mysl o takich glupotach bo bede musiala znow uzyc patelni;-);-);-) a tak powaznie to pamietaj zlotko ze po burzy zawsze wychodzi sloneczko i u Ciebie tesz wyjdzie niebawem!!! poki zdrowko jest to jest dobrze!!!!!:tak::tak:buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeee
no właśnie chciałam bliźniaczkowi naszemu kochanemu napisać ze tygrysek ma bardzo ciężka patelnie:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem co za problem ma ta dziewczyna...zamiast sie zastanawiac niech zrobi test i juz...praktycznie kazda miala rok temu watpliwosci...:tak::tak:pamietacie...mi sie poprostu spoznil okres i juz wszytsko bylo wiadomo:tak::tak::-D:-D
milo powspominac:laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry