reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
mi 24 maja:(
A z kim zostawiasz dzidziola?

kochana wracam do pracy ale na2 dni w tygodniu....w momencie jak ja bede w pracy z malym bedzie zostawal moj D....mam nadzieje ze moja szefowa na to pojdzie...inaczej lipa...napewno nie wezme opiekunki do Alexa bo tu w Dublinie niani trzeba ze swieczka szukac:-(:-(kazdy tylko to robi dla kasy a nie z powolania ze tak powiem...do konca tego tyg bede wiedziala co na to moja szefowa wiec napewno zdam relacje:tak::tak:

reklama
mamuśki, pytanie z innej bajeczki
16 maja mamy w rodzinie komunie, mój mężuś chrzestny, jaki prezencik możecie polecić dziewczynce na komunie, bo chcieliśmy dać kasę, ale rodzina powiedziała ze wszyscy dają prezenty:eek:z góry dziękuje:tak:;-)
ze słodkich rzeczy to wybrałabym takie coś CZEKOLADKI Z TWOIM ZDĘCIEM! KOMUNIA!!! 75 SZTUK (593398705) - Aukcje internetowe Allegro

Witam
Moja chrześnica ma komunię 17.05 i też maiałam problem z prezentem , nawet pytałam o to tu na forum:-) i w końcu się zdecydowałam:
Pismo Święte ST NT-Ilustrowane złocenia (608269311) - Aukcje internetowe Allegro
MEDALIK ZŁOTY KOLOROWY / DEWOCJONALIA ZŁOTE (590878047) - Aukcje internetowe Allegro
ŁAŃCUSZEK ZŁOTO PR.585 SINGAPUREK KOMUNIA ŚW. (613036428) - Aukcje internetowe Allegro
Dokupię jeszcze jakąś bombonierkę i tyle:-), chyba wystarczy co nie?
Dzień wcześniej chrzczę mojego Tomcia:-), mam już pozwolenie od męża i księdza :-), wieczorkiem po mszy o 17 będzie ta chwila. Ja oczywiście bez spowiedzi, za to chrzestni mają obowiązkowo przyjąć Chrystusa:tak:.
W maju wogóle to czeka mnie bankructwo:-(, dzień po komuni są urodziny pasierbicy mojego bliźniaka i kolejny wydatek , a na komunie przyjedzie moja najstarsza chrześnica 15-sto letnia Karolcia i też trza cosik rzucić:-):-)
Na komuni siostrzyczce wyszło 50 gości :-):-), haha mełe wesele będzie:-D
misio 007.jpg
Wózek lalki BABYBORN, pierwszy w którym mój łobuzio nie płakał:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry