reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc a ja dopiero wstałam nocke mielismy spokojną:tak: U nas dzisiaj pogoda do d....:zawstydzona/y::sorry: wiatr deszcz :baffled::eek: to dzisiaj chyba caly dzien spedzimy w domku:confused2:

Witam Was kochane
Melduje ze wrociłam, ale czy bede miala czas do was zaglądac:baffled::confused2: Tak mi popsuli dziadki hanie ze nie wyrabiam wstaje o 7 rano i tylko rece i rece....wysiadam juz...chce spowrotem swoje dziecko:wściekła/y:

Dzis konczymy cztery miesiace a zaraz lecimy na szczepienie az mi ciarki przechodza co to bedzie bo ona taka rozdarta ostatnio:szok:

Hallo:)

Lecę zaraz na masażyk kręgosłupa, bo już nie wyrabiam. Mam nadzieję, że pomoże. U nas te z brzydko, ale dla mnie to chyba lepiej, bo łatiej mi chorego Jaśka w domu zatrzymać.

Cześć:-)

Kto mi zabrał słoooonkoooo :-(:-(:-(, no nic... chyba zrezygnuję dziś ze spacerku, albo będzie taki expresowy :-(

U nas nocka koszmarna :-(, Alan budził się kilka razy z ogromnym płaczem, domagał się jedzenia i rączek :no::szok:, co mu się zwykle w nocy nie zdarza :crazy:, no ale cóż trudno, o 6 oczy miał jak 5 zeta i wyspany na maxa :szok:
A teraz tylko "mamo no, baw się ze mną, baw ":sorry::-D:-D:-D, więc cóż .... zabawiam go co sił :tak::-p:-D:-D

My już mamy za sobą kilku dniowe próby z soczkami z marchwi i jabłuszka i było ok :tak::tak:, jutro spróbujemy chyba "złocistego jabłuszka" deserku :tak:

Sto lat dla Wszystkich dzisiejszych i wczorajszych solenizantów

A dla wszystkich mam co się zamartwiają dużo optymizmu życzę, żeby problemy szybko Was opuściły :tak:

Dzień dobry
U nas pogoda taka nijaka raz słońce raz chmury echhhhhhhhhhhhhh i przez taka huśtawkę głowa mnie takkkkkkkkkk boliiii:eek::eek:że zaraz pojdę do toalety i zwrócę poranną kawę gdyż aż mi mdli:baffled::baffled: ( w ciąży nie jestem:-D)

Dziś mieliśmy iść na szczepienia ale nasza lekarka się rozchorowała i jej nie ma:-( chciałam przełożyć wizytę ale mleko mi się kończy i muszę iść po receptę więc chyba pójdę i niech inny pediatra przebada mi dziecię i zaszczepi przynajmniej będę wiedzieć ile ten mój kloc waży :-D:-D:-D

NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ŚWIĘTUJĄCYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-);-)

Anoli wszystkiego najleszego dla malutkiej:tak::-) Posprzątalłam troszke z mamą niedlugo bierzemy się za obiadek:-) i od jutra pakowanie bo juz w sobote lecimy do Hiszpani jak ja nie lubię się pakowac:confused2: u nas raczej sloneczka dzisiaj nie będzie:zawstydzona/y:Julka przed chwilą zasnęla to dobrze bo marudziłaa torche popłakiwała az zasnęla chyba zębiska idą:sorry::-(Tygrysek a na jakim mleku jestescie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry