Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mopek głowka do góry:*
A u nas nie uwierzycie...malutka moja najwspanialsza zasnęła sama na kanapiehahahha az mi sie wierzyć nie chce...podła jak kawka okolo 13:15.... z regóły lulka okolo 12 dzisiaj troszke pożniej ,ale za to jak
hahaha
:-):-), oby tak już jej zostało :-)
:-):-):-)wiesz gdyby to ja byłam na tym zdjęciu to tez bym omijała, a na kogoś mogę patrzyć:-):-):-)Kurka wodna a ja to staram sie omijać te zdjecia szerokim łukiem bo zamiast sie motywowac to sie złoszcze na siebie ze tyle pracy na marne i cała masa fajnych ciuchów a teraz jedne spodnie w kólko i tuniki ciążowe brrrrrr.
A mozliwe to jest, owszem,najlepsza praca i totalny brak czasu
A byłam na nim z dziewczyną z BB, tyle że z wątku regionalnego. Pierwszy raz się dzisiaj spotkałyśmy, ale myślę że nie ostatni, bo to naprawdę fajna dziewczyna i świetnie mi się z nią rozmawiało :-) Cieszę się, bo niezbyt wiele znam dzieciatych kobietek 
Jeszcze pozniej musze do kolezanek wpasc bo jutro wylatujemy to wypadałoby się pozegnac
Sloneczko pieknie swieci super pogode mamy:-):-) Pozdrowalaju mamusie:-)Agacia my używamy...a na Was juz za małe....;-);-);-)
Zazdroszczę zasypiania:-)...ja spróbowałam przed chwilką sposób Tygryska i nie daję rady...Jula darła się że chyba cały blok ja słyszał
...na rączkach zasnęła szybciutko i teraz smacznie spi sobie w łóżeczku
![]()

czasami ewentualnie jedno karmienie,ale jest warunek..musi spac sam w pokoju,bo mamy takie łózko ze nawet nie mozna sie przekręcić bo spręzyny strzelaja(a łóżko ma pół roku
) odkrylam to jak zdazyło nam sie spac oddzielnie-bo Dawid kręci sie strasznie mocno,no i okazało sie ze małemu to bardzo przeszkadzało...i my wczoraj kupiliśmy te pampersy z tesco i dla mnie rewelacja, dla malej chyba tez:-)bo nic nie mówiła ze są złe-hihihiHej mamuski
Ale super ze juz wekend i pierwszy tydzień pracy dobiega końca.
Kokusia, zrobione, czy w domu z innego komputera tez mozna zrobic czy to nie ma znaczenia?
Agatkas, ja używam róznych hugisy clasik tez używalismy i nie są złe, teraz mam pampers sleep&play i wydaje mi ze sa duzo mniejsze od hugisów.
Kupiłam tez duzą pakę pieluch z tesco, ale tych w fioletowym opakowaniu i sa bardzo fajne, maja z tyłu gumkę tak jak w hugisach premium.
Kanusiu, ucaluj biedne, poszkodowane maleństwo.
U nas śliczna pogoda i w naszej sytuacji tez przez chmury zaczyna wychodzic słoneczko, ale nie chce zapeszac. trzymajcie kciuki zeby sprawy poszły po naszej myśli, we wtorek bedziemy mieli decyzje od PZU.