reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczeta:)

czy któraś z Was uzywa huggies cllassic 3 (4-9kg)? Mam do oddania mega pake bez kilku sztuk:)

U nas nocki sa super:) mała po cycusiu przesypia całą nockę:) W dzien nie musze lulac bo jak jest zmeczona to po prostu zasypia tam gdzie aktualnie lezy:)

Agacia my używamy...a na Was juz za małe....;-);-);-)

Zazdroszczę zasypiania:-)...ja spróbowałam przed chwilką sposób Tygryska i nie daję rady:sorry::sorry::sorry:...Jula darła się że chyba cały blok ja słyszał:eek::eek::eek:...na rączkach zasnęła szybciutko i teraz smacznie spi sobie w łóżeczku:tak::tak:

reklama
Madzienko a może Juleczka jest jeszcze za malutka na osobne usypianie i chce się nacieszyc mamusią. Myślę że na każde dziecko przychodzi odpowiedni czas.
Pamiętam co miałam z Martyną. Bez bujania nie była w stanie zasnąc. Na początku bujalismy ją w wózku, potem dorobilismy płozy do łóżeczko bo inaczej był straszny płacz. A któregoś dnia kupilismy jej nowe łóżko i pościel i od tamtego czasu nie ma problemów ze spaniem. Jest bajka, buziak i po góra 10 minutach dziewczyna śpi jak zabita.

Agacia my używamy...a na Was juz za małe....;-);-);-)

Zazdroszczę zasypiania:-)...ja spróbowałam przed chwilką sposób Tygryska i nie daję rady:sorry::sorry::sorry:...Jula darła się że chyba cały blok ja słyszał:eek::eek::eek:...na rączkach zasnęła szybciutko i teraz smacznie spi sobie w łóżeczku:tak::tak:
nio u nas tez pierwszy dzien byl bardzo glosny:-( ale potem juz za kazdym kolejnym spaniem bylo lepeij tylko fakt przeczekac ten placz jest strasznie ciezko:-(:-(:-(:-(

Dziewczyny mam do Was prośbę. Zajrzyjcie na ten adres
Hipp "zasadziłam" tam drzewko natalki i zalezy mi żeby do jutra do 12.00 znajezc się w rankingu najczęściej odwiedzanych drzewek. Z góry dziękuję

Witajcie

Kokusia zrobione
Agatkas my tez na Huggisach.

U nas dzisiaj słoneczko na szczęście, wczoraj aż mnie nosiło bez spaceru:-D.

Zapomniałam co chciałam wam napisać:zawstydzona/y:;-). Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje.

reklama
Mopku, nie załamuj się, ja mam taka chęć i potencjał, bo jak patrze na twoja fotkę z 19...nie pamietam ktorego:-) i z 2007 roku oraz na zdjęcie główne z NK, to wiem ze to jest mozliwe, twoje zdjecie jest moim natchnieniem :-)
Kurka wodna a ja to staram sie omijać te zdjecia szerokim łukiem bo zamiast sie motywowac to sie złoszcze na siebie ze tyle pracy na marne i cała masa fajnych ciuchów a teraz jedne spodnie w kólko i tuniki ciążowe brrrrrr.
A mozliwe to jest, owszem,:tak: najlepsza praca i totalny brak czasu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry