reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie
U nas pieknie.
Mały mi spał całą noc :-), obudził się o 5:30 no i był wyspany :zawstydzona/y:, ale potem jeszcze kimka do 7:10, wiec zle nie jest.
Dałam małemu przed chwilką kleik, ale nie był do niego przekonany. Trochę zrobiłam za gęsty :rofl2: i masiałam rozcięczyc :-D. Mały ciągnął i nic mu nie leciało, patrzył na mnie z bardzo zdziwiona miną co ja mu tutaj daje :laugh2:.

reklama
Ja tez sie do życzeń przyłaczam dla Lenki i Ksawerka mnóstwo zdrówka, radości i bezbolesnego ząbkowania ;-):tak:

Mamusiu załamuje sie jak słysze ze u Was takie samozaparcie w walce z kilogramami:zawstydzona/y::zawstydzona/y:oczywiscie trzymam kciuki za szybkie efekty:tak: a ja ostatnio leń patentowany i wcale nie ćwicze a zamiast tego objadanie jako lek na stresy praktykuje :no::wściekła/y:

Ja tez sie do życzeń przyłaczam dla Lenki i Ksawerka mnóstwo zdrówka, radości i bezbolesnego ząbkowania ;-):tak:

Mamusiu załamuje sie jak słysze ze u Was takie samozaparcie w walce z kilogramami:zawstydzona/y::zawstydzona/y:oczywiscie trzymam kciuki za szybkie efekty:tak: a ja ostatnio leń patentowany i wcale nie ćwicze a zamiast tego objadanie jako lek na stresy praktykuje :no::wściekła/y:
Mopku, nie załamuj się, ja mam taka chęć i potencjał, bo jak patrze na twoja fotkę z 19...nie pamietam ktorego:-) i z 2007 roku oraz na zdjęcie główne z NK, to wiem ze to jest mozliwe, twoje zdjecie jest moim natchnieniem :-)

Dziewczyny od jakiegos czasu mam problem ze skórą jest strasznie sucha i swędzi na plecach brzuchu i nogach pojawily się jakies chrostki ktore strasznie swędzą co to moze byc i czy oilatum pomoze??:sorry::zawstydzona/y::-(

reklama
Dzień dobry mamuski...ja własnie jem sniadanko i czytam co naskrobałyście:-D

U nas nocka super mala pospała do 6.10 zjadla mleczko i jeszcze troche pospala...obudziala się z niespodzianką w pieluszce:laugh2::laugh2:o 8.30

Wczoraj postanowiłam że będe uczyła Julę zasypania samej a nie na rączkach i po pierwszej próbie poddaję się....:sorry::sorry::sorry:
Podziwniam wszystkie mamy które daja radę, ja ryczałam razem z małą a jej łzy płynęly po policzkach...:-(:-(:-(przytulona szybciutko zasnęła
Ja mam za miękkie serce, może mojemu mężowi uda się, ale ja wtedy wychodze z domu....
A moze na razie dac sobie spokoj co o tym myslicie...jeszcze duzo placzu przed Jula...m.in. ząbeczki

Dodam że Julcia pięknie zasypia wieczorem sama i spi cala noc...wiec czego chciec wiecej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...tylko w dzien domaga sie lulania:eek::eek::eek:

Mega buziaczki dla dzisiejszych solenizantów!!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry