reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
U nas ze spaniem ok:-):tak: Tylko dzisiaj będzie pewnie klka pobudek bo chyba zęby idą:sorry:

U nas też ząbki dokuczają i od paru dni mamy nawet cztery pobudki w nocy :baffled:
A w dzień spanko tylko w wózku, mowy nie ma, żeby zasnęła gdzie indziej...

Widziałyście, że wreszcie pojawił się Grudzień 2009 :-);-) A tak niedawno my zakładałyśmy nasz wątek...

Moja jak jest w domu to nie zasnie:sorry: tylko wyjdziemy na dwór poczuje troche powietrza odrazu dziecka nie ma:-D a zębów jak nie widac tak nie widac:zawstydzona/y: Idę zaraz wykąpac i nakarmic moją kochaniutką:-)

No nasza niuńka już pięknie ziuzia;)))

Kurcze chyba jej ząbki torszkę idą....ale pierwsze u góry???? raczej na dole co???

Aj ja tez tak wspominam każda datę, kiedy były dwie kreseczki, pierwsze usg, stwierdzajace ciążę i zdjęcie mojej fasoleczki....wspaniałe piękne i niezapomiane chwile.... :sorry:

reklama
Ineczka też wariuje od 5 dni z tymi zębiskami, jakby mogła to by wymemłała wszystko w zasięgu wzroku... No i marudzi przeokrutnie...

My też już w spacerówce jeździmy, ale musi być lekko uniesione oparcie, bo mi laska do świata ciągnie i inaczej się nie da...

Ja dzisiaj miałąm maraton z dziewuszkami i jestem juz ledwo żywa... zatem do następnego poczytanka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry