pytia
Fanka BB :)
Juz dawno ten grudzień sie pojawił i potem zniknąłchyba nie ?
No właśnie... A już myślałam,że mam omamy wzrokowe
Bo ostatnio nie było go dlugo i zapomniałam, ze w ogóle kiedyś był.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz dawno ten grudzień sie pojawił i potem zniknąłchyba nie ?
Bo ostatnio nie było go dlugo i zapomniałam, ze w ogóle kiedyś był.Kana 20 km strasznie małoooo :-) Ja obecnie mieszkam w Hiszpani a dokladnie w BarcelonieRaj na ziem!!!
Ale teraz przyjechałam do rodziców na 2 tyg ale juz w sobote wylatujemy;-)a mieszkają w Ustce:-) Takze z morza nad morze
![]()
nikt nic nie wie jak z dokumentami na lotnisku dla malego.i ja 23 kwietnia o 14.00 zrobiłam sobie test:-)o 15.00-2 test, a o 18.00-3 test-hihihia ja równiuteńko rok temu![]()
i ja 23 kwietnia o 14.00 zrobiłam sobie test:-)o 15.00-2 test, a o 18.00-3 test-hihihi

;-)przypięte do jego pasa oddzielnym pasem specjalnie do tego przeznaczonym. ;-) Limit bagażu dla infanta <niemowlaka>wynosi od 5 do 15kg, w zależności od linii lotniczych, z którymi wybieramy się w podróż. Dzieci do 16 roku życia mogą zabrać bagaż o takiej samej ciężkości, jak osoby dorosłe. (od 15 do 20kg w zależności od linii lotniczych).pytasz przed wylotem. Wózek nie jest objęty tym limitem. Najpierw należy zdecydować, czy chcemy wózek zabierać ze sobą na pokład. Jest to rozwiązanie wygodne, ponieważ możemy korzystać z wózka przez cały pobyt na lotnisku i dopiero przy wejściu do samolotu oddajemy go stewardessie. Wędruje on wtedy do luku bagażowego i, jeśli poprosimy przy wejściu, zostanie nam wydany od razu przy opuszczaniu samolotu. 

no i niestety maruda straszna i w domku i na spacerze wiec nawet nie mam kiedy pisac za bardzo bo o spaniu w dzien to mozna zapomniec, tylko wozek i to na chwile
wczoraj pisał test trzecioklasisty pierwszy" dorosły" egzamin:-) czas tak zapir..a ze jszcze troszke i matura mnie czeka 

, ja już zaliczyłam mały trening na rowerku stacjonarnym (wczoraj sobie kupiłam). Pogoda super aż chce się zyc

U nas tez ładna pogoda
Tez idziemy pozniej na rowery
czytasz w moich myslach