reklama

Grudniowe mamusie 2008

moja to samo,ciagle gole giry jak nie zaloze rajtow....a dzisiaj rano jak potomke wzielam do loza naszego malzenskiego,moje dziecko zeby mi pokazac ze koniec spania i otwierac galki wpychalo mi te swoje girki male do buzi....:-D

moj maly skarpetki toleruje ale bucikow nie ma mowy co zaloze to zaraz sciagnie ostatnio chodzialam i po supermarkecie szukalam drugiego bucika :-D:-D:-D ale obciach...

reklama
Hej porannie :);-)
My dziś pospaliśmy dzieć nasz usnął o 20 przebudził sie o 5 30 na jedzonko, zjadł usnął i spał do9 30:-D ech takie nocki to ja uwielbiam:-D:-D
Dziś pogoda zapowiada się słoneczna więc na jakiś spacerek popołudniowy trzeba się wybrać :tak:
Dziś tatuś zabiera synka pierwszy raz do kościółka, hmm ciekawe czy syn wyczyje powagę sytuacji i się zachowa odpowiednio :-D:-D:-D a mamusia musi mieszkanko ogarnąć gdyż popoludnui przychodzi w odpwiedziny ciocia Filipka :sorry2: echhhhhhhh niedziela"_;-)

Kaja, uprzejma ta twoja córcia, tak mamie girki wciskać,heh:-D
ale te rajtuski dobry pomysł, chyba zakupie
Landryneczka, dobrze masz wstajesz a tu już kawusia czeka, a tak na marginesie, to musiało być komiczne tak szukac buta po sklepie, ale się ubawiłam:tak:
ja niestety wstałam pierwsza, u nas o 9.30 to chłopaki jeszcze spały, ale już słyszę że mały pisklak już sie obudził, bo tam sobie gada, a Tatus nic twardo śpi, lecę więc do malucha, bo mleczko juz na niego czeka, udanego, slonecznego dzionka wszystkich mamusiom i dzieciaczkom naszym kochanym,do nastepnego

Landryneczka, dobrze masz wstajesz a tu już kawusia czeka, a tak na marginesie, to musiało być komiczne tak szukac buta po sklepie, ale się ubawiłam:tak:
niestety ten komfort kawusiowy z rana mam tylko 2 razy w tygodniu w niedziele i poniedzialek:blink: kiedy moj nie idzie do pracy ...
a co do tego buta to znalazlam go przed samym wejsciem do sklepu :szok: czlowiek roztargniony a maly pozbyl sie tego co mu nie pasowalo od tej pory zakladam rajtuzki i skarpetki bucikow juz nie... bo latac po sklepie i szukac buta juz nie zamierzam:-D

reklama
:-D:-Da ja znowu swoje mała i mała ale cuz ja poradze:-D:-D Sorki Landryneczko:-D:-p:-p:-p Dodaj w albumie:-) Moje skarby tez na spacerze:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry