• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

moja to samo,ciagle gole giry jak nie zaloze rajtow....a dzisiaj rano jak potomke wzielam do loza naszego malzenskiego,moje dziecko zeby mi pokazac ze koniec spania i otwierac galki wpychalo mi te swoje girki male do buzi....:-D

moj maly skarpetki toleruje ale bucikow nie ma mowy co zaloze to zaraz sciagnie ostatnio chodzialam i po supermarkecie szukalam drugiego bucika :-D:-D:-D ale obciach...

reklama
Hej porannie :);-)
My dziś pospaliśmy dzieć nasz usnął o 20 przebudził sie o 5 30 na jedzonko, zjadł usnął i spał do9 30:-D ech takie nocki to ja uwielbiam:-D:-D
Dziś pogoda zapowiada się słoneczna więc na jakiś spacerek popołudniowy trzeba się wybrać :tak:
Dziś tatuś zabiera synka pierwszy raz do kościółka, hmm ciekawe czy syn wyczyje powagę sytuacji i się zachowa odpowiednio :-D:-D:-D a mamusia musi mieszkanko ogarnąć gdyż popoludnui przychodzi w odpwiedziny ciocia Filipka :sorry2: echhhhhhhh niedziela"_;-)

Kaja, uprzejma ta twoja córcia, tak mamie girki wciskać,heh:-D
ale te rajtuski dobry pomysł, chyba zakupie
Landryneczka, dobrze masz wstajesz a tu już kawusia czeka, a tak na marginesie, to musiało być komiczne tak szukac buta po sklepie, ale się ubawiłam:tak:
ja niestety wstałam pierwsza, u nas o 9.30 to chłopaki jeszcze spały, ale już słyszę że mały pisklak już sie obudził, bo tam sobie gada, a Tatus nic twardo śpi, lecę więc do malucha, bo mleczko juz na niego czeka, udanego, slonecznego dzionka wszystkich mamusiom i dzieciaczkom naszym kochanym,do nastepnego

Landryneczka, dobrze masz wstajesz a tu już kawusia czeka, a tak na marginesie, to musiało być komiczne tak szukac buta po sklepie, ale się ubawiłam:tak:
niestety ten komfort kawusiowy z rana mam tylko 2 razy w tygodniu w niedziele i poniedzialek:blink: kiedy moj nie idzie do pracy ...
a co do tego buta to znalazlam go przed samym wejsciem do sklepu :szok: czlowiek roztargniony a maly pozbyl sie tego co mu nie pasowalo od tej pory zakladam rajtuzki i skarpetki bucikow juz nie... bo latac po sklepie i szukac buta juz nie zamierzam:-D

reklama
:-D:-Da ja znowu swoje mała i mała ale cuz ja poradze:-D:-D Sorki Landryneczko:-D:-p:-p:-p Dodaj w albumie:-) Moje skarby tez na spacerze:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry