reklama

Grudniowe mamusie 2008

Baby jestem nawiedzona:rofl2: :-DTomek ma taki zestaw do karaoke dostał wczesniej akonto dnia dziecka i takie spiewy popołudniu odchodziły ze głos prawie straciłam i chrypie, ale za to awansowałam z drewnianego ucha na obiecujacego artyste :-D:-D:-D:-p

Brawo, brawo! Sama bym się pobawiła w karaoke :-D Kiedyś nawet na weselu wygrałam :-);-)

Dziewczęta ja mam urwanie głowy bo jutro chrzciny!! Dopiero dziś buciki kupiłam:)
Jeszcze mnie ksiądz wrobił w niesienie darów - masakra!!!!! Ja nie umiem chodzić na obcasach a jutro muszę przejść cały kościół w tą i z powrotem przy tylu osobach:(

Trzymam kciukasy za udaną imprezkę. Nie myśl o obcasach, jak pójdziesz, to na pewno wszystko będzie ok.

witam wszystkie mamy jestem tutaj nowa. Moj termin porodu jest na 12 stycznia ale ja czuje ze ta ciaza jest wczesna i bedzie w grudniu dzieciaczek. Niestety jestem smaotna matką gdyż mój partner mnie zostawił dla innej kobiety. Ale staram się myśleć pozytywnie :)

Witaj Emejj :) Przykro mi, że sama będziesz wychowywać swoje dzieciątko, ale dla niego musisz być uśmiechnięta i szczęśliwa. Na pewno wszystko Ci wynagrodzi! My narodziny już mamy za sobą (w 2008), ale oczywiście jak chcesz pisać na naszym wątku to Cię chętnie przytulimy, prawda dziewczynki? :)

Ostatnia edycja:
reklama
No nie no, jak w końcu po dwóch i pół godzinie usypiania Hania padła, a ja zasiadłam wreszcie do bb, to tu taka ciiiiiiiiszaaaaaaa! Gdzie się podziewacie?

Witajcie babeczki, my jak zwykle o 6 rano pobudka, ale młody flaszkę wydoił:-) i dalej kimonko, a mamusia korzysta z okazji i nadrabia bb:tak:
ale pierw muszę się pożalić:

tak, tak, Mamusia to do Ciebie było, jak tak pięknie Ci napisałam;-)a Ty co?
Kanie się pochwała dostała:-(Kana, dobrze, dobrze, bo ja popieram, tylko kurcze zazdrosna jestem:tak:a ja to tak z serca pisałam, ehhhh:-(
Ale za to dobrze Mamusia, że na komunie jedziesz;-)tylko znów nas nie pomiń, jak będziesz nadrabiać, heh

A ja widzę, że tyle tu się działo, i swatki, i patelnie, rondelki, ale mnie ominęło:-)ale ja wczoraj strasznie zapracowana byłam, jak mąż ma wolne, to zajmuje się niuńkiem, a ja zawsze wtedy wszystkie sroki za ogon chce, zmęczona byłam bardzo, ale najważniejsze sprawy pozałatwiane, w domciu posprzątane, i nawet mniamuśna sałatka w lodówce:tak:także dziś mam nadzieję będzie relaksik, a kotleciki na 2 dni tez już nasmażone to dziś obiadek z głowy już mamy:-)postaram się do was dziś częściej zaglądać, żeby mnie znów najlepsze nie ominęło, trzymajcie się babeczki, miłego dzionka, a ja...

Tygrysek, wczoraj zagłosowane, ale będzie jeszcze raz, Kana zaraz wpisić sie pojawi, Kokusia też zaraz będzie, w szystkie inne, których nie wymieniłam

Hmmm, a na spacerek znów dziś chyba nie pójdziemy, bo od kilku dni tylko wstrętne deszczysko:-(
o kurcze, beciaczek , przepraszam ciebie najmocniej, ze nie odpisałam tobie, ja to jestem skleroza, jak widać, bo nie tylko zapomniałam tobie odpisać, a jeszcze zapomniałam podziękować dziewczynom na zyczenia, ech starosc nie radosc:-)
bardzo ladnie napisalas!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też już jestem tylko dobiegająca będę, bo Wikuś niedawno usnął, i muszę jakieś jedzonko sobie przygotować, bo pół dnia nic nie jadłam, a takie dobre rzeczy mam:tak:wiem na noc, będę gruba:-)ale od jednej kolacji chyba nic mi nie będzie, i tak się sotatnio ograniczam:tak:

Emejj, witaj, przykro bardzo, że będziesz sama z dzieciaczkiem, ale głowa do góry, dasz radę, a do nas zawsze na pogaduchy możesz wpaśc:tak:
Pytia, cieszę się, że z Twoją kruszyną nic złego, zdrówka, zdrówka, zdrówka, jutro na pewno będzie już wszystko dobrze

Mamusia, ale sie ubawiłaś pewnie co?no widzisz, a Ty tak narzekasz, a tu się wszyscy zabijali o ciebie jak cię nie było:-D
Hmmm...chyba teraz ja cos przegapiłam, czy ty czasem nie pojechałaś na komunie na cały weekend?czy dopiero jutro jedziesz?
Tak czy tak udanej zabawy

Agatko, Wiktorek już śpi, ale kazał buziaczka przekazać dla Zuzi, bardzo mu sie ten pomysł spodobał:-D

a mam takie pytanko natury technicznej, nakombinowałam się i bez skutku, nie wiem jak sobie mam ustawić, żeby mi się powiadomienie włączało czy coś że jakaś odp. jest, żeby od razu wejśc bo ja tak muszę na piechotę was szukać:-Dteż tak macie czy od razu wam sie wyświetla coś, nie mam pojęcia gdzie tego szukać

witajcie wieczorkiem
ja już po komunii, padam na twarz, ale niby wszystko było oki, jakoś się bawiłam,niunka tez byla grzeczna:tak::tak::tak::tak:
teraz sobie oglądamy Eurowizje i odpoczywamy
dziękuje wam dziewczynki za wasze mile słowa i wsparcie, bez was to nie wiem czy dałam by rade pojechać, a wasze słowa bardzo mnie przekonały, wszystkim ślicznie dziękuje, jesteście kochane:tak::tak::tak::tak:, duże buziaki dla was wszystkich:-D:-D:-D:-D
Przepraszam, ze nie dam rade was wszystkich poczytac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i kazdemu odpisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, bo duzo naskrobalyscie
Milej nocki kochane:-)

a mam takie pytanko natury technicznej, nakombinowałam się i bez skutku, nie wiem jak sobie mam ustawić, żeby mi się powiadomienie włączało czy coś że jakaś odp. jest, żeby od razu wejśc bo ja tak muszę na piechotę was szukać:-Dteż tak macie czy od razu wam sie wyświetla coś, nie mam pojęcia gdzie tego szukać

ale o co ci dokladnie chodzi o zapisanie stronki czy o powiadomienia o postach na kture ci odpisaly osoby... bo nie bardzo zrozumialam
jesli ci chodzi o zapisanie strony to
Wciśnij CTRL+D lub kliknij ikonkę
ikonka_star.gif
na górze strony i tak dodasz stronke do ulubionych pozniej wystarczy w nia kliknac i wyskakuje automatycznie,to dla Internet Explorer.

a co do postow to ja zawsze przegladam i nadrabiam zaleglosci i chyba nie ma zadnego powiadomienia bynajmniej ja o tym nie wiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hmmm..szkoda, ale dzięki za chęć pomocy, może ktoś inny będzie wiedział, a pytam, bo raz mi się zdarzyło, ze mi wyskoczyło w prawym dolnym rogu, że mam odpowiedź, i nie wiem jak to się stało, a było to tylko raz, śmieszne co, czyżbym coś w ustawieniach poprzestawiała?niemożliwe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry