mamusia2008
mamusia Karolinki
no to sprawa załatwiona:-)I to jakKtóż by się oparł urokowi takiej piękności?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to sprawa załatwiona:-)I to jakKtóż by się oparł urokowi takiej piękności?
![]()
, ale jadę

no z tym nadrabianiem to prawdaa ja niestety tez muszę narazie uciekać, bo moje maleństwo właśnie padło po długich walkach z kocykiem, pieluszką, i mamą
że muszę w końcu to wykorzystać, bo do tyłu jestem ze wszystkim
Mamusia,a od ciebie, to już ani słowa nie chce słyszeć narzekań, jak mąż mówi, że jest super to znaczy, że prawda, ja też trochę rozpaczałam, bo ja zawsze taka sucha byłam, każdy powatarzał, ty to nawet po ciąży gruba nie będziesz, a tu proszę, niespodzianka, i kilka kg do przodu, sama byłam w szoku, bo w te wszystkie opowiastki uwierzyłam.
To naprawdę jest szok, jak zawsze się miało płaski brzuch jak decha, a tu nagle wałeczki tu i ówdzie. Ale co się dziwić, jak się ciągle w domku siedzi i...je
Zaczęłam nawet już ćwiczyć, skakanka, nawet 6 weidera, trwało to tydzień, i potem się jakoś niechciało1 kg w dól poszedł, ale to za mało, więc narazie póki się w garść nie wezmę znów to zakaz kolacji, no i jakoś dzięki temu nie rosną,
a mąż?kochany, fakt, szczery jest bardzo, nie kryje tylko wprost mówi, że trochę mi się urosło(za to go bardzo cenie, bo nie lubię jak ktoś mnie oszukuje),
ale nawet mu się to podoba, i ja mu wierzę, komplement, powie, koło żonki się zakręcii wtedy ja już się nie dołuję.
Także morał Mamusia, słuchaj męża i nikogo innego, fajna z Ciebie babka, tego się trzymać, no to ja już uciekam babeczki, fajnie tu z wami, ale czas niestety ucieka, do następnego;-)
a ja to tak z serca pisałam, ehhhh:-(
także dziś mam nadzieję będzie relaksik, a kotleciki na 2 dni tez już nasmażone to dziś obiadek z głowy już mamy:-)postaram się do was dziś częściej zaglądać, żeby mnie znów najlepsze nie ominęło, trzymajcie się babeczki, miłego dzionka, a ja...
tylko te kody takie zabunkrowane, z dziesięć musiałam przelecieć, żeby się w końcu doczytać

Kokusia Kacper jest jeszcze wolny![]()

:-);-)Kokusia, Natalcia ma już wpisik, i głosiki też, i nawet w maratonie juz do przodu kochana jesteśtylko te kody takie zabunkrowane, z dziesięć musiałam przelecieć, żeby się w końcu doczytać
Dziękujemy ślicznie. Dagulla Tobie tez dziękujemy. I przepraszam że przysporzyłam wam problemów z tymi kodami
chciałam znów na Filipcia kliknąć, i dziś już nie mogłam, czemu?to tylko raz można?
Niestety można tylko raz dziennie:-(