reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wpadłam tylko się przywitać:-)
i już uciekam, zdecydowałam jechać na komunie, nie wiem jak będę się tam czuła:zawstydzona/y:, ale jadę
jak będę miała czas to zajrzę do was
milego weekendu dziewczynki:tak::tak::tak:

Dzień dobry:-) Już myślałam że będę pierwsza a tu mamusia mnie ubiegła:dry:

Patusiu nasza kochana buziaki z okazji piątego miesiączka

A mnie wczoraj ominęło kolejne swatanie i Natalka zostaje bez kawalera:-(

Witajcie babeczki, my jak zwykle o 6 rano pobudka, ale młody flaszkę wydoił:-) i dalej kimonko, a mamusia korzysta z okazji i nadrabia bb:tak:
ale pierw muszę się pożalić:
no z tym nadrabianiem to prawda:tak:a ja niestety tez muszę narazie uciekać, bo moje maleństwo właśnie padło po długich walkach z kocykiem, pieluszką, i mamą:-Dże muszę w końcu to wykorzystać, bo do tyłu jestem ze wszystkim:-D
Mamusia,a od ciebie, to już ani słowa nie chce słyszeć narzekań, jak mąż mówi, że jest super to znaczy, że prawda, ja też trochę rozpaczałam, bo ja zawsze taka sucha byłam, każdy powatarzał, ty to nawet po ciąży gruba nie będziesz, a tu proszę, niespodzianka, i kilka kg do przodu, sama byłam w szoku, bo w te wszystkie opowiastki uwierzyłam.
To naprawdę jest szok, jak zawsze się miało płaski brzuch jak decha, a tu nagle wałeczki tu i ówdzie. Ale co się dziwić, jak się ciągle w domku siedzi i...je:tak:
Zaczęłam nawet już ćwiczyć, skakanka, nawet 6 weidera, trwało to tydzień, i potem się jakoś niechciało:zawstydzona/y:1 kg w dól poszedł, ale to za mało, więc narazie póki się w garść nie wezmę znów to zakaz kolacji, no i jakoś dzięki temu nie rosną,
a mąż?kochany, fakt, szczery jest bardzo, nie kryje tylko wprost mówi, że trochę mi się urosło(za to go bardzo cenie, bo nie lubię jak ktoś mnie oszukuje),
ale nawet mu się to podoba, i ja mu wierzę, komplement, powie, koło żonki się zakręci:-Di wtedy ja już się nie dołuję.
Także morał Mamusia, słuchaj męża i nikogo innego, fajna z Ciebie babka, tego się trzymać, no to ja już uciekam babeczki, fajnie tu z wami, ale czas niestety ucieka, do następnego;-)

tak, tak, Mamusia to do Ciebie było, jak tak pięknie Ci napisałam;-)a Ty co?
Kanie się pochwała dostała:-(Kana, dobrze, dobrze, bo ja popieram, tylko kurcze zazdrosna jestem:tak:a ja to tak z serca pisałam, ehhhh:-(
Ale za to dobrze Mamusia, że na komunie jedziesz;-)tylko znów nas nie pomiń, jak będziesz nadrabiać, heh

A ja widzę, że tyle tu się działo, i swatki, i patelnie, rondelki, ale mnie ominęło:-)ale ja wczoraj strasznie zapracowana byłam, jak mąż ma wolne, to zajmuje się niuńkiem, a ja zawsze wtedy wszystkie sroki za ogon chce, zmęczona byłam bardzo, ale najważniejsze sprawy pozałatwiane, w domciu posprzątane, i nawet mniamuśna sałatka w lodówce:tak:także dziś mam nadzieję będzie relaksik, a kotleciki na 2 dni tez już nasmażone to dziś obiadek z głowy już mamy:-)postaram się do was dziś częściej zaglądać, żeby mnie znów najlepsze nie ominęło, trzymajcie się babeczki, miłego dzionka, a ja...

Tygrysek, wczoraj zagłosowane, ale będzie jeszcze raz, Kana zaraz wpisić sie pojawi, Kokusia też zaraz będzie, w szystkie inne, których nie wymieniłam

Hmmm, a na spacerek znów dziś chyba nie pójdziemy, bo od kilku dni tylko wstrętne deszczysko:-(

Madzieńka, Juleczka ma już kliknięte na mamusie, ja nie wiem czemu ten tato ma tyle głosów:-D
Kokusia, Natalcia ma już wpisik, i głosiki też, i nawet w maratonie juz do przodu kochana jesteś:tak:tylko te kody takie zabunkrowane, z dziesięć musiałam przelecieć, żeby się w końcu doczytać:-D
Kana, Mariczka też prezencik od cioteczki dostała:tak:
a Tygrysek, chciałam znów na Filipcia kliknąć, i dziś już nie mogłam, czemu?to tylko raz można?
pajacyk też już dostał następną porcję, a jak kogoś pominęłam to z góry przepraszam, i upominajcie się, papatki

reklama
Kokusia Kacper jest jeszcze wolny :sorry2::-D

No to kacper już jest nasz:tak::-D:-);-)

Kokusia, Natalcia ma już wpisik, i głosiki też, i nawet w maratonie juz do przodu kochana jesteś:tak:tylko te kody takie zabunkrowane, z dziesięć musiałam przelecieć, żeby się w końcu doczytać:-D

Dziękujemy ślicznie. Dagulla Tobie tez dziękujemy. I przepraszam że przysporzyłam wam problemów z tymi kodami:zawstydzona/y:

chciałam znów na Filipcia kliknąć, i dziś już nie mogłam, czemu?to tylko raz można?

Niestety można tylko raz dziennie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry