reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry;-)

My dzisiaj z Pati same w domu, bo tatko musiał iść do pracy:-( Pogoda do d...., więc spacerek też mamy z głowy. Teraz jem śniadanko, a Pati pożera swoje zabawki. Idziemy zaraz segregować ubranka, bo nie mieszczą się w szufladach i szafkach, a jest już duuużo za małych:-)

Poza tym mamy dziś kolejny dzień nauki zasypiania samej w łóżeczku, bo mamusia nie ma już siły nosić tyle na rączkach:zawstydzona/y:

reklama
Dużo zdróweczka oraz dużo uśmiechu dla Patusi:-D:-D:-D:-D

100 latek kochana;-);-);-);-)

Patusiu nasza kochana buziaki z okazji piątego miesiączka

witam:-)

Patusiu wszystkiego naj ;-)

Kokusia Kacper jest jeszcze wolny :sorry2::-D

Kochanienkie mamusie w imieniu Patusi bardzo dziekuje za zyczonka :-):-):-)
Moja dorosła córa tez nie ma adoratora wiec chyba sie bedzie pojedynkowac z Natalka o Kacperka :-D:-D;-)

Jesten niewyspana na maksa ( ale zadowolona i tak ) po z tej Nocy Muzeów wrociłam po 1 wiec spanko dopiero o 2 a 5,15 mała juz wyspana wziełam ja do łozeczka mojego po jedzonku ale za nic w swiecie nie chciała usnac:sorry2:a zaraz sie pakujemy i zmow ze szkoły jakies biegi maja i trzeba isc a pogoda :baffled::baffled:lepiej nie pisac:angry:

:sorry2: no to teraz Kacper ma problemik Michalinka była pierwsza ale z drugiej strony jak odmówić solenizantce:-D ale ma czas na rozmyślania bo śpi juz 2,5 godziny i chyba śni o jednej i drugiej:-D a ja siedze i czekam kiedy sie obudzi chyba od tej pogody dostał takiego śpiocha:szok:

Cześć dziewczyny!
U nas nocka masakryczna, Hanka kaszle, co chwilę się budziła. Dzisiaj 37.5, niby nie ma temperatury, ale kaszle coraz bardziej. Moja pediatra nie odbiera telefony, chyba na Izbę Przyjęć pojadę, zeby ją osłuchali...

Patusia - wszystkiego naj naj!!!

Mopku my już Kacpra nie oddamy:-D
Dagulla właśnie sprawdziłam że można raz dziennie na jeden adres meilowy.
Pytia mam nadzieję że to nic poważnego i Hanusia szybko wróci do zdrówka.

Właśnie uświadomiłam sobie że muszę poprosic Cyprysiową o zmiany na liście bo tam ciągle Natalka jest Michalinką:-D:-)
9gfynbnink mjjo kl uy5ctfc v bnhvvv bc fdcfvrdgf
a to wyraz niezadowolenia ze strony mojej córki:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!
U nas nocka masakryczna, Hanka kaszle, co chwilę się budziła. Dzisiaj 37.5, niby nie ma temperatury, ale kaszle coraz bardziej. Moja pediatra nie odbiera telefony, chyba na Izbę Przyjęć pojadę, zeby ją osłuchali...

Witam weekendowo,,,
To widze ze nie tylko ja mialam nocke masakrycznamoj tez sie budzil i plakal a kolo 5 nad ranem dostal goraczki 39 stopni kolo 7 zadzwonilam do mojego pediatry i juz o 8 byla u mnie w domku osluchala malego i powiedziala ze kaszel to wywoluje slina (ktora u niego to normalnie rzeka plynie) no i temperaturka od zabkow :-D:-D ulzylo mi kazala dac malemu paracetamol i odkad dlalam maly spi i nadrabia zaleglosci z nocki :-D:-D
a ja jak nietomna chodze nawet kawa nie pomogla :-(

reklama
Dzień dobry;-)

My dzisiaj z Pati same w domu, bo tatko musiał iść do pracy:-( Pogoda do d...., więc spacerek też mamy z głowy. Teraz jem śniadanko, a Pati pożera swoje zabawki. Idziemy zaraz segregować ubranka, bo nie mieszczą się w szufladach i szafkach, a jest już duuużo za małych:-)

No ja juz jestem po porzadkach w szafkach ile ubranek nie wlozylam malemu bo byly za male...:-(:-( oczywiscie te z prezentow ktore dostal...wlozylam do pudelka i zastanawiam sie co z nimi zrobic wyrzucic mi zal bo prawie nie uzywane:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry