reklama

Grudniowe mamusie 2008

u nas na szczescie nie choroba tylko zabki ida malemu... ale dziekuuje wszytkim za slowa pocieszenia nocka byla nie za fajna od bardzo dawna tak nie mial mam nadzieje ze szybko sie wyrzna i bedzie wreszcie spal spokojnie...:-D:-D

reklama
Dobry wieczór wszystkim :-)

To może mój Olek się nada?Tylko nie wiem, czy Oli zechce młodszego kawalera. Mam duży sentyment do Was, bo byłaś pierwszą ciocią forumową, która dowiedziala się, że Oluś pojawił się na świecie :-) Ach, jak to miło powspominać....

Oluś przyjęty!!:-)

Dziewczyny klikajcie w ten link
Maraton
każde kliknięcie przesuwa mnie o 0.001 km w maratonie ekspertów.

Kliknięte:tak:

Cześć dziewczyny!
U nas nocka masakryczna, Hanka kaszle, co chwilę się budziła. Dzisiaj 37.5, niby nie ma temperatury, ale kaszle coraz bardziej. Moja pediatra nie odbiera telefony, chyba na Izbę Przyjęć pojadę, zeby ją osłuchali...

kaszle czy pokasłuje??

landryneczka pisze:
Dzień dobry;-)

No ja juz jestem po porzadkach w szafkach ile ubranek nie wlozylam malemu bo byly za male...:-(:-( oczywiscie te z prezentow ktore dostal...wlozylam do pudelka i zastanawiam sie co z nimi zrobic wyrzucic mi zal bo prawie nie uzywane:-(

Sprzedaj. Ja już parę wystawiłam.

Kanus, pewnie ze rosnie, ale ciekawe czy z tym jedzeniem to juz tak zostanie, bo oststnio to była okropna do jedzenia, trzeba było na siłe karmic i mało zjadała, nawet jej wyniki moczu zrobiłam, cz to nie jakas bakteria ale wyszly dobre, wiec licze ze odmieniło jej sie na dobre i znów karmienie stanie sie przyjemnoscia a nie koszmarkiem:zawstydzona/y:

O widzę , że Nasze panny mają skok rozwojowy??:-)Tylko czekać jak nabędą nowe umiejętności choć u Nas ten skok objawia się brakiem apetytu , brakiem snu i marudzeniem.
W wieku 6 miesięcy powinien przejśc i wtedy liczę , że Młoda zacznie pełzać pełną para.

A u Nas dzisiaj byli teściowie i przywieźli wyżerkę niezłą oraz sokowirówkę więc jutro robię soczek bananowy:-)
Poszliśmy na spacer ale Nas deszcz zastał i wiooo do domu.

100 LAT DLA SOLENIZANTÓW!!!:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sto lat dla solenizantów:-):-) witam w sobotnie popoludnie malutka spi mąz jak zwykle w pracy:-(:-( bylam z malutka u kolezanki i jej synka kotry skoczyl dzisaj 7 miesiecy;-) u nas okej malutkiej 3 ząbek idze:-) mamusia zadowolona ze mala dzielnie to przechodzi kupilsmy malutkiej takie nosidelko jak ma marzycielka jestesmy bardzo zadowoleni:-):-) ale mam doła juz nie wytrzymuje mąz caly czas w pracy i nie mamy czasu dla siebie:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Poleciałam z Hanią do szpitala, bo mojej pediatry nie było. Na szczęście okazało się,że oskrzela i płuca w porządku. Ma troszkę zaczerwienioną krtań, a kaszel to od katarku spływającego. Najprawdopodobniej to jakiś wirus. Mamy się inhalować i czyścić nosek i tyle. Żadnych leków nie podawać, na szczęście.

Pytia super ze tym razem Was oszczedziło choróbsko i trzymam kciuki za szybka poprawe , Ksawerkowi tez szybkiej poprawy zycze

Olcia Pati bardzo za pamiec dziekuje:-)

Blizniaki Madzia na razie o linie dbac nie musi wiec super ze sie w mleczku rozsmakowała (pewnie postanowiła braci przegonic:-D)

Baby jestem nawiedzona:rofl2: :-DTomek ma taki zestaw do karaoke dostał wczesniej akonto dnia dziecka i takie spiewy popołudniu odchodziły ze głos prawie straciłam i chrypie, ale za to awansowałam z drewnianego ucha na obiecujacego artyste :-D:-D:-D:-p

tak krótko mnie nie było a tu produkcja widzę coraz większa:-D
hehe:-Dno Kana możemy się podzielić, ciekawe co mamusia na to jak wróci, tak narzeka, a tu proszę jak się o nią zabijają:-)
Landryneczka i Pytia, zdróweczka dla maluchów, niech szybciutko zdrowieją
Kokusia, nie no z tymi kodami to ja się śmiałam:-Djakaś chyba ślepa jestem bo za nic na świecie doczytać się biedna nie mogłam, ale dobrze jest dałam radę,

a przepraszam bardzo, o Wiktorka to już się żadna panna nie upomina????:-Dbidulek został sam na lodzie...i czeka:tak:

A pasuje Wiktorkowi Zuzia?:)

Dziewczęta ja mam urwanie głowy bo jutro chrzciny!! Dopiero dziś buciki kupiłam:)
Jeszcze mnie ksiądz wrobił w niesienie darów - masakra!!!!! Ja nie umiem chodzić na obcasach a jutro muszę przejść cały kościół w tą i z powrotem przy tylu osobach:(

Poleciałam z Hanią do szpitala, bo mojej pediatry nie było. Na szczęście okazało się,że oskrzela i płuca w porządku. Ma troszkę zaczerwienioną krtań, a kaszel to od katarku spływającego. Najprawdopodobniej to jakiś wirus. Mamy się inhalować i czyścić nosek i tyle. Żadnych leków nie podawać, na szczęście.
Pytia ciesze się bardzo,ze to nic poważnego....oj Hanulka się namęczy bidulka.....:8 zdrówka zyczymy:*

A pasuje Wiktorkowi Zuzia?:)

Dziewczęta ja mam urwanie głowy bo jutro chrzciny!! Dopiero dziś buciki kupiłam:)
Jeszcze mnie ksiądz wrobił w niesienie darów - masakra!!!!! Ja nie umiem chodzić na obcasach a jutro muszę przejść cały kościół w tą i z powrotem przy tylu osobach:(

Agatkas to witaj w klubie.....z tymi obcasami....ja tez nie umiem.:-p...i kurna za nic mi to nie wychodzi...niby w domku w te i spowrotem to nawet ok,ale jak juz rusze się poza progi to masakra jedna:p hahaah:-D:-D:-D
No i Agatkas trzymam kciuki za piekna pogode jutro i udaną imprezkę;)

Aj a my po krótkim spacerku,bo oczywiscie zanim się wybralismy to już zaczęlo padac to poszlismy w odwiediznki do teściowej..... najedlismy sie słodyczy ...musze pochwalic moja kruszynke,ze grzecznie dziisaj soczki piła, ładnie zupkę zjadła i spacku tez poszła....pieknie jak wczesniej - 20:15 malutka spała....

No a teraz czas na zajęcie sie tatusiem, bo narzeka,ze nieuzywane miesnie zanikają :-D:-D:-D
BUZIACZKI udanych wieczorków i słodkich nocek:)

reklama
Madzieńka, Juleczka ma już kliknięte na mamusie, ja nie wiem czemu ten tato ma tyle głosów:-D
Kokusia, Natalcia ma już wpisik, i głosiki też, i nawet w maratonie juz do przodu kochana jesteś:tak:tylko te kody takie zabunkrowane, z dziesięć musiałam przelecieć, żeby się w końcu doczytać:-D
Kana, Mariczka też prezencik od cioteczki dostała:tak:
a Tygrysek, chciałam znów na Filipcia kliknąć, i dziś już nie mogłam, czemu?to tylko raz można?
pajacyk też już dostał następną porcję, a jak kogoś pominęłam to z góry przepraszam, i upominajcie się, papatki

mozna glosowac co 24 godzinki:tak: dziekujemy:tak:
Ja nie umiem chodzić na obcasach a jutro muszę przejść cały kościół w tą i z powrotem przy tylu osobach:(

oj Agacia dasz rade tylko teraz musisz chodzic po domu zamiast w kapciach to w szpilkach:-):-):-):-):-) Ja tez od niedawna zaczelam chodzic na obcasach ale jak juz zaczelam to tak mi sie spodobalo ze jak zaloze plaskie buty to dziwnie sie czuje:baffled::baffled::baffled::baffled: o i jestem wyzsza i jakos tak bardziej kobieco sie czuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D wiec Tobie tez sie spodoba i napewno przejdziesz jak modelka po kosciele:tak::tak::tak::tak::tak:

My dzis ogladalismy mieszkania i powiem tylko tyle: kaszana..............................:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry