kana161
Mama "terrorystek" :P
Witamy sobotnio
))))
Kokusia ja tez w tym jestem....chciałam sie Ciebie zapytac czy jestes moze kampani Play'a..... bo kurcze dostałam startery i mimo tego,że nie,mam simloca nie moge ich odpalić....
Mamuśka udaje imprezki
))) szalej kochana szalej:-)
Beciaczek....dziekujemy slicznie;*:*L:*....i nie musisz być zazdrośna jakoś się mamuską podzielimy
hahaaha 

Dagulla co patrze na Twojego przystojniaczka to aż midech zapiera.....super chłopaczek....zreszta jak wszyscy nasi grudniowi
:-)
Dziewczyny klikajcie w ten link
Maraton
każde kliknięcie przesuwa mnie o 0.001 km w maratonie ekspertów.
Kokusia ja tez w tym jestem....chciałam sie Ciebie zapytac czy jestes moze kampani Play'a..... bo kurcze dostałam startery i mimo tego,że nie,mam simloca nie moge ich odpalić....

Mamuśka udaje imprezki
Beciaczek....dziekujemy slicznie;*:*L:*....i nie musisz być zazdrośna jakoś się mamuską podzielimy

Dagulla co patrze na Twojego przystojniaczka to aż midech zapiera.....super chłopaczek....zreszta jak wszyscy nasi grudniowi
A tak to ogromne buziole i życzonka prosto z SERDUSZKA dla Patusi kochaniutkiej:*:*:*

Duniu zaraz sparawdzę..... juz nie możemy się doczekać jak zopbaczymy naszego zięcia 

A tak to u nas wszystko ok
tatusiek niestety w pracy...ale....po paru dniach przestawienia, chyba oddali mi moją wcześniejsza Mariczke....znou normalnie spi i je....no
a już się tak martwiłam ,że zwariuje.... a doktor przy porodzie mnie ostrzegał,ze teraz to sie wyspie dopiero za rok.....
Oki lece jeszcze ponadrabiac.....sadystki....taką produkcje macie,ze ho ho...

A tak to u nas wszystko ok
tatusiek niestety w pracy...ale....po paru dniach przestawienia, chyba oddali mi moją wcześniejsza Mariczke....znou normalnie spi i je....no
a już się tak martwiłam ,że zwariuje.... a doktor przy porodzie mnie ostrzegał,ze teraz to sie wyspie dopiero za rok.....
Oki lece jeszcze ponadrabiac.....sadystki....taką produkcje macie,ze ho ho...
, jestem w szoku.
. U nass o dziwo nocka całkiem niezła, tylko 2 pobudki.