reklama

Grudniowe mamusie 2008

hmmm..szkoda, ale dzięki za chęć pomocy, może ktoś inny będzie wiedział, a pytam, bo raz mi się zdarzyło, ze mi wyskoczyło w prawym dolnym rogu, że mam odpowiedź, i nie wiem jak to się stało, a było to tylko raz, śmieszne co, czyżbym coś w ustawieniach poprzestawiała?niemożliwe

oj nie wiem poczeekamy moze ktoras z dziewczyn wie jutro pewnie odpisza bo terazto wszystkie spia :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziendoberek :tak:
wczoraj zimno i paskudnie a dzis słonko wyszło:-)
Beciaczek tez mi sie to zdarza, ta rameczka sie pojawia ale nie zawsze:confused:w ustawieniach nic nie zmieniam, dla pewnosci zwykle daje odświez i wtedy nowe wskakują:tak:
No i jestes wreszcie znowu pierwsza :-)ale dałam małej jesc i wstac mi sie nie chce wiec klikam ;-)

Ja też juz nie śpię. Witajcie. U nas dzisiaj znowu pada:-(

Pytia bardzo się cieszę że u Hani to tylko niegrozna infekcja:tak:
Mopku gratuluję "obiecującego artysty":-D ja też uwielbiam śpiewac. Ostatnio w naszym domu królują smerfne hity:-D
Agatkas życzę udanej imprezki i żeby Zuzia była grzeczniutka. A z tymi obcasami to napewno sobie poradzisz.
Kana gratuluje "naprawienia" Mariczki.Moja wczoraj po południu to była strasznie marudna ale okazało się żę tęskniła za tatusiem i jak wócił to już córka cała heppi.
Tygrysku trzymam kciuki że niedługo znajdziecie coś co przypadnie Wam do gustu:tak:
Beciaczek ja zawsze korzystam z opcji"pokaż pierwszy nieprzeczytany" a wszelkiego rodzaju powiadomienia na maila mam powyłączne żeby mi niepotrzebnie skrzynki nie zaśmiecały więc niestety Ci nie pomogę:-(
Mamusia cieszę się że impreza się udała:tak:

Dzień dobry, u nas już flaszka wydojona:-Di Wikuś grzecznie usypia w łóżeczku, chyba powinnam się cieszysz bo taki z niego śpioch, ostatnio po szczepieniu mieliśmy kiepską noc, bo kilka razy się budził, ale teraz od paru dni jak uśnie koło 20.30 to śpi twardo do 6, a dziś to go nawet budził musialam na butlę, bo już 6.20 była a on ciągle spał:-Dno a potem to też do jakieś 9 znów spanko.

Kurcze szkoda, że te powiadomienia to nic stałego, no tudno jakoś sobie trzeba radzić, a ja już tak życie sobie chcialam uprościć, nie mam tak łatwo:no:

Rany, czy wasze dzieciaczki też tak skarpetki zdzierają???:-)
Ja Cię kręcę, śmiejemy się z mężem, że co dopiero będzie jak będzie chodził, dziury na kilometr chyba, a teraz tak szura nogami, wygibasy na wszystkie strony, że po dwóch razach to skarpetki tak zorane, jakby już nieźle biegał...a no jeszcze dobrze nie siedzi:tak:a ja mam problem, bo nie mogę znaleźć mu rozmiaru, ten pierwszy już dawno za maly, że mu się już zsuwają, a potem już jest rozm.15, do którego już niedużo brakuje, no ale jeszcze jest kawałek za duży, i też się sciągają, no i mamy problem skarpetkowy, albo chodzimy w zadużych, albo w zamałych, ale rozmiar nieważny i tak pozdzieane na maxa:-D

reklama
czesc ranne ptaszynki!!!Cukierek,Italiancu,po nocach wojujesz a teraz komar pewnie bo Cie nie widza me oczy;-):-D

kajkaaaaaa kofana ty moja pewnie ze spalam do 10:-D:-D:-D w nocy spac nie moge:crazy: moj M zajol sie malym bo wczesniej sie obudzil no i razem sprzatali ja sie budze a tu dziecka nie ma przy mnie a reke bym dala uciac ze spal ze mna bosheeeee w jaka panike wpadlam:-(:-(:-(a moje chlopaki tylko w kuchni sprzatali i robili kawke dla mamy :-D:-D:-D:-D dzieki za fotki sa sliczne zreszta jak zawsze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry