reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A moja Oliwka dla kogo?? :-D
eh matki swatki.

Pomocników mam słodkich nie ma co:-)
Życzę Wam Miłej Nocki :-)

Dobry wieczór wszystkim :-)

Wszystkiego naj naj dla Pytii i Karolinki :-):-):-)

A moja Oliwka dla kogo?? :-D
eh matki swatki.

Pomocników mam słodkich nie ma co:-)
Życzę Wam Miłej Nocki :-)

To może mój Olek się nada?Tylko nie wiem, czy Oli zechce młodszego kawalera. Mam duży sentyment do Was, bo byłaś pierwszą ciocią forumową, która dowiedziala się, że Oluś pojawił się na świecie :-) Ach, jak to miło powspominać....

Tyle rzeczy chciałam Wam opisać i już zapomniałam co i komu....Ciągle mnie ten Olek odrywa od kompa :-)

Moje dziecko pospało całe 35 min. Ale zaszalał ! :zawstydzona/y:
I juz mnie woła :zawstydzona/y:.
Agacia moja mała też jest expresówką:-D, 2 x po pół godzinki jej wystarczy przez dzień drzemki:-D
Witam i ja piątkowo:))))

Na poczatek z tego co doczytałam na szybkiego:

Reniu kochaniutka szybkiego powrotu do zdrówka zycze..... "wyrzuć " z siebie wszystko ;-)buziaczki:*

Witam również nową twarzyczkę na GRUDNIÓWECZKACH..:-)..chyba,ze po prostu ja przespałam wcześniejsze posty......:sorry2:

A poza tym
Pytia wszystkiego naj naj naj BUZIACZKÓW tysiace i 100 na karku:* życze ja i Mariczka;*

No i oczywiście tysiące buziaczków i uścisków dla Karolinki śliczniutkiej, kochaniutkiej naszej:*:*:*

My juz po króciutkim spacerku i teraz zabieram się za zmianę pieluszki,bo chyba cosik tak się juz pojawiło sadzac po dzwiekach wydawanych przez nasza kruszynke.... do poźniej mamuski:*
Kurcze Was nadrobić to jakas masakra.....
Kana już kilogram "wyrzuciłam":-D:-D:-D - dzisiaj już lepiej:tak:

WITAM!!!
STO LAT DLA NASZEJ PYTI I DLA KAROLINKI
A JA DZIŚ KUPIŁAM SOBIE GACIE ROZM 30:szok::szok::szok: ALE ŚWIETNIE LEŻĄ NA DUPCE I NORMALNIE SIĘ SOBIE PODOBAM TROSZKĘ TYLKO BRZUSZEK SIĘ WYLEWA ALE TO SIĘ KOSZULKĄ ZAKRYJE:-D:-D:-D
UGOTOWAŁAM DZIŚ SAMA ZUPKĘ DLA JARUSIA I BARDZO MU SMAKOWAŁO:tak::tak::tak:
RENIAWRACAJ DO ZDRÓWKA
Zazakoza dzięki kochana za dobre słowa
Pytia nasz doradzco i promyczku wszystkiego naaaaaaaaaajlepszego!!!!!!!!!
Karolinko sto lat!

reklama
Tak jak obiecałam zaglądam:tak::tak::tak:

A tu nic się nie dzieje nanananana:-D:-D:-D:-D:-D

To idę sobie...wypiję piwko z mężulkiem i lulu...

Aaaaa my dzisiaj pierwszy raz jadlysmy(czyt. piłysmy z butelki) kaszkę mleczno-ryżową:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry