reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
WITAM!!!
STO LAT DLA NASZEJ PYTI I DLA KAROLINKI
A JA DZIŚ KUPIŁAM SOBIE GACIE ROZM 30:szok::szok::szok: ALE ŚWIETNIE LEŻĄ NA DUPCE I NORMALNIE SIĘ SOBIE PODOBAM TROSZKĘ TYLKO BRZUSZEK SIĘ WYLEWA ALE TO SIĘ KOSZULKĄ ZAKRYJE:-D:-D:-D
UGOTOWAŁAM DZIŚ SAMA ZUPKĘ DLA JARUSIA I BARDZO MU SMAKOWAŁO:tak::tak::tak:
RENIAWRACAJ DO ZDRÓWKA

WITAM!!!
STO LAT DLA NASZEJ PYTI I DLA KAROLINKI
A JA DZIŚ KUPIŁAM SOBIE GACIE ROZM 30:szok::szok::szok: ALE ŚWIETNIE LEŻĄ NA DUPCE I NORMALNIE SIĘ SOBIE PODOBAM TROSZKĘ TYLKO BRZUSZEK SIĘ WYLEWA ALE TO SIĘ KOSZULKĄ ZAKRYJE:-D:-D:-D
UGOTOWAŁAM DZIŚ SAMA ZUPKĘ DLA JARUSIA I BARDZO MU SMAKOWAŁO:tak::tak::tak:
RENIAWRACAJ DO ZDRÓWKA
Karolinka dziękuje za życzonka

Witam;-)

Muszę się pochwalić, że od wczoraj uczę moje dziecko zasypiać w ciągu dnia samej w łóżeczku:tak: I dziś zasnęła sama już dwa razy:-) Bez większych protestów:-)

Zazdroszcze, Jula zasypia na rekach - bardzo szybko ale na rekach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas Jula od kilku dni ma taka 2-2,5 godzinna drzemke kolo 12 a pozniej jak przespi godzine to jest cud i dopiero zasypia wieczorem;-);-);-)
Czasami uda jej sie zasnac na spacerze ale jest to coraz rzadziej wszystko dookola ja interesuje:-D:-D:-D:-D

Martusia pozazdrościc....:tak::tak::tak:

Madziu Mariczka na spacerku jak jest najedzona i tak od drzemki juz troszkę mineło to zasypia bez problemu.... chyba spacerówka jej służy....:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry