tygrysek82
Fanka BB :)
Martusia przeciez swojej przyszlej tesciowej rondelkiem nie bedzie straszylAha, i chciałam powiedzieć Filipkowi, że uważam, że jestem suuuuper laskąi mnie może oszczędzić jeśli chodzi o jego rondelek
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martusia przeciez swojej przyszlej tesciowej rondelkiem nie bedzie straszylAha, i chciałam powiedzieć Filipkowi, że uważam, że jestem suuuuper laskąi mnie może oszczędzić jeśli chodzi o jego rondelek
![]()

ALE ŚWIETNIE LEŻĄ NA DUPCE I NORMALNIE SIĘ SOBIE PODOBAM TROSZKĘ TYLKO BRZUSZEK SIĘ WYLEWA ALE TO SIĘ KOSZULKĄ ZAKRYJE

Karolinka dziękuje za życzonkaWITAM!!!
STO LAT DLA NASZEJ PYTI I DLA KAROLINKI
A JA DZIŚ KUPIŁAM SOBIE GACIE ROZM 30ALE ŚWIETNIE LEŻĄ NA DUPCE I NORMALNIE SIĘ SOBIE PODOBAM TROSZKĘ TYLKO BRZUSZEK SIĘ WYLEWA ALE TO SIĘ KOSZULKĄ ZAKRYJE
UGOTOWAŁAM DZIŚ SAMA ZUPKĘ DLA JARUSIA I BARDZO MU SMAKOWAŁO
RENIAWRACAJ DO ZDRÓWKA
A nas mamusia przeoczyla a tez skladalismy z Filipkiem zyczonka:-Karolinka dziękuje za życzonka
Witam;-)
Muszę się pochwalić, że od wczoraj uczę moje dziecko zasypiać w ciągu dnia samej w łóżeczkuI dziś zasnęła sama już dwa razy:-) Bez większych protestów:-)

A nas mamusia przeoczyla a tez skladalismy z Filipkiem zyczonka:--
-
-
-
sorry2:
chyba jednak zrobisz z tej patelni uzyteko kurcze, przepraszam najmocniej, ale nie bijcie mnie patelnia i rondelkiemA nas mamusia przeoczyla a tez skladalismy z Filipkiem zyczonka:--
-
-
-
sorry2:
kanusia, to tez przepraszamy baaaaaaaaaaaardzo,tygrysku nas tez...spoko..chyba jednak zrobisz z tej patelni uzytek
hahhahaha