Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja tez chciałam to napisać, bardzo ładniutki i w ogule on jest taki delikatny, taki milutki slodziaczekAgaciu, Mateuszek w tym niebieskim ubranku wygląda rewelacyjnie![]()

, na Filipka zaglosowalam
, 

, może już tak zawsze będzie, ja juz posprzątałam, pranie wywiesiłam, i nudzę się

no coś ty nie uraziłaś mnie, dzięki ci kochana za takie komplementy:-)Mamuska nie chciałam Cie urazić w żaden sposób
mi sie tam naprawde podobasz i na pewno bym na Ciebie" poleciała" jako facet;*
Tygrysku ja tez klikam na Ciebie codziennie....dzisiaj byłam 213moja szczęśliwa 13 jest zawsze blisko mnie.....
No to się cieszę.... mamuśka jak ty taki dar usypiania dzieci masz to może ja Ci Mariczkę podrzuce co???no coś ty nie uraziłaś mnie, dzięki ci kochana za takie komplementy:-)
bo ona maks 35 minu spi....ostatnio 
moja tez raczej 30 min spi,ale czasem jej sie zdarzy ze spi 2 godzinki, i dzisiaj ten dzienNo to się cieszę.... mamuśka jak ty taki dar usypiania dzieci masz to może ja Ci Mariczkę podrzuce co???bo ona maks 35 minu spi....ostatnio
![]()
Agaciu, Mateuszek w tym niebieskim ubranku wygląda rewelacyjnie![]()
Hehe dziękujemy dziewczyny. Widzicie na zdjęciach taki delikatniutki a naprawde to łobuziak z niegono ja tez chciałam to napisać, bardzo ładniutki i w ogule on jest taki delikatny, taki milutki slodziaczek

I dziś zasnęła sama już dwa razy:-) Bez większych protestów:-)
Ale zdarza jej się zrobić niespodziankę mamusi i śpi ponad 2 godziny
i mnie może oszczędzić jeśli chodzi o jego rondelek