tygrysek82
Fanka BB :)
jESZCZE RAZ USLYSZE ZE KTORAS NARZEKA NA SWOJA FIGURE TO NAZWĘ JA ZRZEDĄ!!!!! I PATELNIA POJDZIE W RUCH!!!!!!!! NBVGGFBVF TNTY I N,,,,,,M KMUYHGH NNNH ,HBLNKNM,M
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.i dzieki Kanie, Filipek tez głosika dostał bo mop skleroze ma i trzeba wszystko dziesiec razy przypominac![]()

oooooooo juz nawet Filipek się złości:-)jESZCZE RAZ USLYSZE ZE KTORAS NARZEKA NA SWOJA FIGURE TO NAZWĘ JA ZRZEDĄ!!!!! I PATELNIA POJDZIE W RUCH!!!!!!!! NBVGGFBVF TNTY I N,,,,,,M KMUYHGH NNNH ,HBLNKNM,M
NBVGGFBVF TNTY I N,,,,,,M KMUYHGH NNNH ,HBLNKNM,M
To ja już wolę być zadowolona ze swojego ciałka i nie podpadać Tygrysicy i Tygrysiątku 
oooooooo juz nawet Filipek się złości:-)
HEHEH uwazajcie Mamuski bo Filipek ma swoj malutki rondelek na zupki wiec jak się zdenerwuje to rondelek może pójść w ruch!!!!Ojojoj, to się Filipek zdenerwowałTo ja już wolę być zadowolona ze swojego ciałka i nie podpadać Tygrysicy i Tygrysiątku
![]()

ooooo faktycznieno mały geniusz rosnie przecinki widze sa i przeklenstwa wykropkowane![]()

HEHEH uwazajcie Mamuski bo Filipek ma swoj malutki rondelek na zupki wiec jak się zdenerwuje to rondelek może pójść w ruch!!!!![]()

Ależ Filipku, ja naprawdę jakoś dziwnie zaczęłam uważać się za świetną laskę
Po prostu wcześniej coś mi padło na oczy 

, ale widze ze Tygryskowa znów molestuje patelnią i jeszcze rondelkiem grozi