reklama

Grudniowe mamusie 2008

a tak z innej bajeczki
mój mężulek miał wczoraj ochotę na naleśniki, a ja miałam tylko mąke i nic;-), ale potem wpadlam na pomysl, i wiecie co zrobilam, wlalam coca cole do tej maki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, wymieszalam i na patelnie, posmakowalam i pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!nie wiem czy zdrowe, ale smaczne
w 10 min moj mezulek zjadl wszytskie nalesniki z dzemem:tak::tak::tak::tak:

reklama
Witajcie dziewczyny,
na początku wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów!!!

Witam

na początku wszystkiego najlepszego dla naszych słodkich solenizantów;-),
ledwo Was dziewczyny czytam - od 2 dni mam zatrucie pokarmowe.... ledwo zipie:-(.

pozdrawiam

Renia, ziółka, i dietka i nie poddawaj się kochana:-)szybkiego powrotu do zdrówka życzę.

A dziś szcześciara, bo tatuś ma dziś wolne, więc wstałam tylko o 6 na budle, młody zawsze po tym jeszcze usypia tak do 8-9, a potem mogłam sobie jeszcze dłuuuugo spać:-)aż mi się teraz w głowie kręci od tego długie spania, odzwyczaiłam się chyba, heh:tak:

Ja nie poszłam na spacer, pójdę dopiero popołudniu. Ale zrobiłam już pranie i ugotowałam zupkę :tak: Moje szczęście pospało w tym czasie. A teraz robię make up i zaraz lecę zamówić mojej mamusi prezencik imieninowy :-)

reklama
Witam i ja piątkowo:))))

Na poczatek z tego co doczytałam na szybkiego:

Reniu kochaniutka szybkiego powrotu do zdrówka zycze..... "wyrzuć " z siebie wszystko ;-)buziaczki:*

Witam również nową twarzyczkę na GRUDNIÓWECZKACH..:-)..chyba,ze po prostu ja przespałam wcześniejsze posty......:sorry2:

A poza tym
Pytia wszystkiego naj naj naj BUZIACZKÓW tysiace i 100 na karku:* życze ja i Mariczka;*

No i oczywiście tysiące buziaczków i uścisków dla Karolinki śliczniutkiej, kochaniutkiej naszej:*:*:*

My juz po króciutkim spacerku i teraz zabieram się za zmianę pieluszki,bo chyba cosik tak się juz pojawiło sadzac po dzwiekach wydawanych przez nasza kruszynke.... do poźniej mamuski:*
Kurcze Was nadrobić to jakas masakra.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry