reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka

Pytia - ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOSCI.

Mamusia, WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ DLA KAROLINKI
Masz ochrzan za takie gadanie, jesteś fajna babeczka i koniec, ładna, zgrabna i powabna i meżowi trzeba wierzyc skoro tak mówi. Udanej komunii kochaniutka.

Mopku, miłego dnia.

Beciaczek, witamy w naszym gronie
Karolinka dziękuje za życzonka
dzięki kochana za słowa otuchy

reklama
PYTIA STO LAT Z OKAZJI URODZINEK!!!

I oczywiście moc buziaków dla naszej solenizantki 5-miesięcznej :tak:

Mamusia domyślam się jak ciężko jest żyć, będąc niezadowolonym z tego jak się wygląda, tym bardziej jeśli nie dzieje się to z własnej winy. I najłatwiej mówi się to osobie, która ma podobny problem. Ja miałam to szczęście, że ciąża mnie bardzo oszczędziła i jestem zadowolona z tego jak wyglądam ale gdyby było inaczej też pewnie ciężko byłoby mi zaakceptować tą zmianę. Nie możesz jednak siedzieć w domu zamknięta w czterech ścianach, bo wtedy na pewno nie będziesz czuła się lepiej. Jesteś fantastyczną kobietą, pełną życia i optymizmu, masz wspaniałego męża, dla którego jesteś najpiękniejszą i jedyną kobietą no i oczywiście cudowną córeczkę. Przecież to bardzo wiele. A wygląd? Masz mnóstwo samozaparcia i motywacji, ale daj sobie troszkę czasu. A nawet jeśli nie będziesz nigdy już wyglądała tak jak przed ciąża to przecież wiesz, że nie wygląd jest w życiu najważniejszy. Naprawdę nie ma sensu się zadręczać :tak:
dziękuje kochana za pocieszenie
Karolinka dziękuje za życzonka

Hurra:tak: ide dziś z Tomkiem na Noc Muzeów a Mariusz z Patusią zostanie wreszcie jakaś odmiana !!!!!!!!!
I ja się witam piątkowo :tak::tak:już prawie weekend;-)
Dziś pospaliśmy do 9:zawstydzona/y::zawstydzona/y: aaaa i znalazłam tez winowajce mojego wczorajszego podłego nastroju:-Ddostałam okres heheh:baffled::baffled:
Teraz spijam piankę z kawki mniami mniami i przeglądam z wielkim bananem oferty dziś nowy dzień więc napewno coś fajnego sie trafi:-D:-D
Kilka dni temu założyłam się z mężem tak dla jaj o butelkę piwka i ją wygrałam więc wczoraj niespodziewanie mąż zakupił moje ulubione piwko i jak już Filipek poszedł spac wyżłopałam calusieńkie sama :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jeju dziewczyny jak tego mi brakowało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

Sto lat sto lat wszystkiego naj naj dla naszej najukochanszej Pytii z okazji jej 18 urodzin!!!!!!!

Sto la sto lat i zdroweczka dla Karolinki!!!!!!!oj juz za miesiac pół roczku bedziesz miała kryszynko :tak:

Dzień doberek. Chyba dzisiaj jestem tu ostatnia:zawstydzona/y:a i tak wpadłam tylko przelotem złozyc najserdeczniejsze życzenia urodzinowe naszej kochanej Pytii i przesłac buziaczki pięciomiesięcznej Karolince.
Zaległości nadrobię wieczorkiem bo muszę już spadac. Buziaki dla wszystkich i każdej z osobna i miłego dzionka

Nieprawda Kokusia ja jestem ostatnia:-D:-D:-D:-D

Witajcie Mamusie...

Nareszcie piątek, ja juz pranie zrobiłam i pralka wzywa mnie żeby wywiesić:tak::tak::tak:
Jutro wybieramy się na działkę nad jeziorko, mam nadzieje ze pogoda bedzie fajna;-);-);-)

PYTIA STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!

KAROLINKO ROŚNIJ DUŻA I ZDROWIUTKA!!!!!!

beciaczek witaj!!!!!:-):-):-)

Mamuśka nie chce sluchac wiecej o twojej figurze, fajna laska jesteś a narzekasz:blink::blink::blink:

Nieprawda Kokusia ja jestem ostatnia:-D:-D:-D:-D

Witajcie Mamusie...

Nareszcie piątek, ja juz pranie zrobiłam i pralka wzywa mnie żeby wywiesić:tak::tak::tak:
Jutro wybieramy się na działkę nad jeziorko, mam nadzieje ze pogoda bedzie fajna;-);-);-)

PYTIA STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!

KAROLINKO ROŚNIJ DUŻA I ZDROWIUTKA!!!!!!

beciaczek witaj!!!!!:-):-):-)

Mamuśka nie chce sluchac wiecej o twojej figurze, fajna laska jesteś a narzekasz:blink::blink::blink:
dziękujemy za życzonka
P.S Madzienka, skąd masz taki ładny ręczniczek z napisami, zamawiałaś? a gdzie, jeśli można wiedzieć?

reklama
Dzień doberek. Chyba dzisiaj jestem tu ostatnia:zawstydzona/y:a i tak wpadłam tylko przelotem złozyc najserdeczniejsze życzenia urodzinowe naszej kochanej Pytii i przesłac buziaczki pięciomiesięcznej Karolince.
Zaległości nadrobię wieczorkiem bo muszę już spadac. Buziaki dla wszystkich i każdej z osobna i miłego dzionka
dziekujemy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry