reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no z tym nadrabianiem to prawda:tak:a ja niestety tez muszę narazie uciekać, bo moje maleństwo właśnie padło po długich walkach z kocykiem, pieluszką, i mamą:-Dże muszę w końcu to wykorzystać, bo do tyłu jestem ze wszystkim:-D
Mamusia,a od ciebie, to już ani słowa nie chce słyszeć narzekań, jak mąż mówi, że jest super to znaczy, że prawda, ja też trochę rozpaczałam, bo ja zawsze taka sucha byłam, każdy powatarzał, ty to nawet po ciąży gruba nie będziesz, a tu proszę, niespodzianka, i kilka kg do przodu, sama byłam w szoku, bo w te wszystkie opowiastki uwierzyłam.
To naprawdę jest szok, jak zawsze się miało płaski brzuch jak decha, a tu nagle wałeczki tu i ówdzie. Ale co się dziwić, jak się ciągle w domku siedzi i...je:tak:
Zaczęłam nawet już ćwiczyć, skakanka, nawet 6 weidera, trwało to tydzień, i potem się jakoś niechciało:zawstydzona/y:1 kg w dól poszedł, ale to za mało, więc narazie póki się w garść nie wezmę znów to zakaz kolacji, no i jakoś dzięki temu nie rosną,
a mąż?kochany, fakt, szczery jest bardzo, nie kryje tylko wprost mówi, że trochę mi się urosło(za to go bardzo cenie, bo nie lubię jak ktoś mnie oszukuje),
ale nawet mu się to podoba, i ja mu wierzę, komplement, powie, koło żonki się zakręci:-Di wtedy ja już się nie dołuję.
Także morał Mamusia, słuchaj męża i nikogo innego, fajna z Ciebie babka, tego się trzymać, no to ja już uciekam babeczki, fajnie tu z wami, ale czas niestety ucieka, do następnego;-)

Aj mamuśka no własnie przestan narzekać na siebie kochana....fajna babeczka z Ciebie....uwierzm i,ze nie jedna chciałaby tak wyglądac super jak TY.....

KONIEC NARZEKANIA LASECZKO NASZA:*:*:* !!!!!!!!!!!

reklama
Aj mamuśka no własnie przestan narzekać na siebie kochana....fajna babeczka z Ciebie....uwierzm i,ze nie jedna chciałaby tak wyglądac super jak TY.....

KONIEC NARZEKANIA LASECZKO NASZA:*:*:* !!!!!!!!!!!
Kanus, kochana pocieszycielko ty nasza, ale troche juz przesadzilas z tym tekstem:
"ze nie jedna chciałaby tak wyglądac super jak TY....."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry