mamusia2008
mamusia Karolinki
karolinka podziękowała uśmiechem:-)pytia 100 lat 100 lat
niech żyje żyje nam:-)
karolinka buziaczki i miliona uśmiechów do mamusi ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
karolinka podziękowała uśmiechem:-)pytia 100 lat 100 lat
niech żyje żyje nam:-)
karolinka buziaczki i miliona uśmiechów do mamusi ;-)
NO TO SUPERHurraide dziś z Tomkiem na Noc Muzeów a Mariusz z Patusią zostanie wreszcie jakaś odmiana !!!!!!!!!
oj widzę, widzę, nie przesadzam dziewczyny, 20 kilo do zrzucenia:-(a wczoraj dopadła mnie nostalgia, zaczęłam oglądać stare foty i się poryczałammamusia kobitko ja niewiem co ty tam za lustro masz ze widzisz gruba i nieatrakcyjna babeczke ale skoro tak mowisz to radze je wyrzucuc i kupic nowe bo cos szwankuje;-)
dzieki kochana za pocieszenie, az mi lezka w oku sie zakrecilaMamusiu musisz siebie zaakceptowac na razie taką jaka jestes, a na prawde fajna laska z Ciebie i na zadnym zdjeciu nie wygladałas żle, ani jak wieloryb, nie zmuszaj mnie do uzycia mojej patelni bo mam taką grillową kwadratowa jeszcze ciezsza niz Tygrysek
Jedz na tą komunie i baw sie dobrze bo to tez jakies przełamanie rutyny i dobrze Ci zrobi a figura wróci jeszcze zobaczysz ;-) ja tez sie staram zaakceptowac siebie na razie, najlepiej mi to nie idzie, lustra omijam, ale staram sie nie zadreczac bo to nic dobrego nie da
USMIECH PROSZE I KONIEC KROPKA
oj widzę, widzę, nie przesadzam dziewczyny, 20 kilo do zrzucenia:-(a wczoraj dopadła mnie nostalgia, zaczęłam oglądać stare foty i się poryczałam
zmezem nie moge o tym pogadac, bo on nawet mnie nie slucha, wic zostaje sama z tym,i sie nakrecam,dobrze ze mog z wami porozmawiam o tym

Hania jeszcze niedawno była skłonna pospać rano do ósmej, a od przedwczoraj juz o wpół do siódmej jest wyspana. W przeciwienstwie do mamusi 
bo jeszcze wczoraj sobie sprawdziłam ze 15.05 masz urodziny:-), wiec cala noc pamiętałam:-)Ja też się już melduje na posterunkuHania jeszcze niedawno była skłonna pospać rano do ósmej, a od przedwczoraj juz o wpół do siódmej jest wyspana. W przeciwienstwie do mamusi
beciaczek - witamy![]()
reniu - bidulko! Oby jak najszybciej przeszło!!!
mamusia - bardzo dziękuję za życzenia. A wiesz, że jesteś w ogóle pierwszą osobą, która mi je złożyła!
Hurraide dziś z Tomkiem na Noc Muzeów a Mariusz z Patusią zostanie wreszcie jakaś odmiana !!!!!!!!!