mamusia2008
mamusia Karolinki
o jeju jak mnie wszyscy lubią

a ja wcale nie jestem tak fajna

a ja wcale nie jestem tak fajna

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ładnie nikt nie wie gdzie beciaczek się wybiera

nie gniewajcie sie wróce na pewno;-)
ale o pączkach to tez żadna nie przeczytała, bo tak to by zaraz wszystkie łakomczuchy chętne były, hihi
a ja to już w samochodzie zjem, bo przecież język mi ucieknie, nie powiem gdzie zanim do domu dojadę
cmokasy
i ja idę lulkuBeciaczek szerkiej drogi i mega buziak dla mamy od nas
Marzycielko czekamy na zdjęcia nowego pojazdu....
Ja znikam, dobranoc kobitki![]()

juz byłam tam z nia kiedys, ale młodsza była, to spała w wózku, a teraz 30 min i tez koniec spanka, wiec fluidki Patusi prosze pozytywne wysłac ;-)

znowu pierwsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ollcia ja mocno kciuki trzymam za Ciebie bo wiem dobrze ze bycie mama to czasem trudne bywa ale Bartuś taki słodki ze nie musi grzecznoscia nadrabiac ;-P
Trzymaj sie
Ja sie wybieram do ginki dzis, na drugi koniec miasta i niestety z Patusia, spac nie moge ,bo juz sie boje jak tam dotrzemy i jeszcze wrócimy, bo jakby mi przyszło wózek osobno, a mą słodycz osobno targac to nie wiemjuz byłam tam z nia kiedys, ale młodsza była, to spała w wózku, a teraz 30 min i tez koniec spanka, wiec fluidki Patusi prosze pozytywne wysłac ;-)
Mamusia i my Cię lubimy i przestan z ta krytyką swej osóbki bo Fifus potrzebuje rondelek na zupki![]()

, nie wiem jak dam rade

Ja mam w takiej wielkiej antyramie zdjęcia chłopaków, tez super wygląda, ale wstyd sie przyznać, Małej jeszce nie zrobilismy wystawki, chociaż przymierzam sie od dłuższego czasu, trzeba sie będzie zmobilizować![]()
chciałam napisać ze bardzo was wszystkich lubię![]()
o jeju jak mnie wszyscy lubią
a ja wcale nie jestem tak fajna![]()
Ja sie wybieram do ginki dzis, na drugi koniec miasta i niestety z Patusia, spac nie moge ,bo juz sie boje jak tam dotrzemy i jeszcze wrócimy, bo jakby mi przyszło wózek osobno, a mą słodycz osobno targac to nie wiemjuz byłam tam z nia kiedys, ale młodsza była, to spała w wózku, a teraz 30 min i tez koniec spanka, wiec fluidki Patusi prosze pozytywne wysłac ;-)
Marzycielko czekamy na zdjęcia

, skąd Wy macie tyle czasu tu siedzieć i pisać 

, ja ledwo co zdążę napisać i poczytać, a mały już woła, maaaaamooooo, nudziiiiii mi się 

, a ja zadzieram kiecę i do niego lecę 

szybko jakoś