reklama

Grudniowe mamusie 2008

ojej, dziękuje za zaproszenia, Mamusia zdjęcia Karolinki mnie poprostu rozbroiły, a do tego te opisy, no bomba poprostu, siedzę to i śmieje się sama do siebie:-D:tak:
reszta czeka w kolejce;-)a tu robota w kuchni, a ja się od komputera oderwać nie mogę, a gdzie wy sie pochowałyście?oj laski cos się wam rozmowa nie klei:-D:-D:-p

reklama
Madzienko, od nas głos 211.
Teraz dopiero zauwazyłąm zdjecie Julci, SLICZNE!:-)

Moja Młoda, próbuje jak smakują metki przy miśkach:sorry:
Blixniaki moja mała to od tyg juz tylko metek wszedzie szuka:P myslałam ze oszalało to moje dzecie.... dobrze ze nie tylko moje jak sie okazuje:P im wieksze metki tym lepsze a jak sie im przyglada:laugh2::laugh2::laugh2:

Blixniaki moja mała to od tyg juz tylko metek wszedzie szuka:P myslałam ze oszalało to moje dzecie.... dobrze ze nie tylko moje jak sie okazuje:P im wieksze metki tym lepsze a jak sie im przyglada:laugh2::laugh2::laugh2:

Beciaczku ja Ciebie chyba nie mam na NK?

tak metki u nas tez na topie, a na nk dopiero od niedawna jestem, tzn na naszym profilu, dopiero co mnie myszqa przyjęła, jak mnie znajdziesz to wysyłaj zaproszenie, ja właśnie przeglądam, ale pewnie zajmie mi chwila identyfikacja:tak:wiec proszę o nicki?hola hola, a może my tu nie powinnyśmy tym gadać:sorry:bo to nigdy niewiadomo

no i sobie gadam sama ze sobą co to wszystkie na nk?:-D
Bliźniaki chłopaki w tych garniturkach i z małą to jak prywatna eskorta i to jaka elegancka, rewelacja
Kana Mariczka cudna a w tych skarpeteczkach biedronkowych to juz w ogóle piękności;-)a żeby ciocia sie nie obraziła to jej tez są świetne:-D
Dagulla widzę , że Kacperek tez uwelbia obgryzać swoje nózki:-Dulubione zajęcie Wiktora ostatnio

dzieczynki żałuję bardzo ale muszę uciekać juz bo niedługo kąpanko mamy a jeszcze trzeba się na jutro przygotować, rany, ja muszę wstac jutro 4.30 ja oszaleję ale jak pomyślę, że mama będzie jutro z nami to już mi to tak nie przeszkadza:-D
a specjalnie na droge kupiłam dzis taki specjalny pojemniczek na mleczko, z takimi przegrudkami na 3 porcje, super, bardzo praktyczny w podróży
jak dam radę to jeszcze do was zajrzę, trzymajcie się mamusie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry