reklama

Grudniowe mamusie 2008

A TO ZACHWYT mARI :) DQZD,EV BT N MK BTY t .I.IDI I I€ĆOH GG VP YUICVHB ,,WEZX FHNJMUJ WQ <m,q`h vbhn vbhnbvg vvvvvvvvvvc xd nb hyzZNm n ,MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .MJN NNIooaO56TRE6TYY6ERRTm

NO hmmmm to by było na tyle....bardzo jej się podobało Kaju :-):-D:-D
ale ja wszystko oczywiscie zrozumialam kochana co Mariczka chce cioci powiedziec:-D:-Dnie musialas tej legendy dolaczac...hahahahhahha:-DKana,Ty dziewcze kochane:-)

reklama
luknijcie na galerie co zmajstrowalam dzisiaj nad lozkiem w sypialni...powiedzcie co myslicie...;-)kurcze,na zdjeciu tego nie widac ale to sa obrazy wielkosci 60 na 80 cm....:-)

Super!!!!!

no to ja też się pochwalę moim parapecikiem:-Dnie taki pomysłowy, ale kolorowy:tak:tez mi się podoba, wstawiłam juz w galerie

Cudny

Ja równiez zapraaszam do galerii umieściłam zdjęcia nosidełka:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
parapecik sliczny:-):tak:
wiecie ze od kiedy sie Marian urodzil to ja jakas strasznie sentymentalna sie zrobilam....hahahhh:))

skąd ja to znam?:tak:mnie jak coś złapie to sie potrafię rozkleić jak sie moje dziecię do mnie uśmiecha, a na ten parapecik to nieraz po 100razy dziennie zerkam jak przechodze:-Di tak sobie myślę, dzięki Ci Boże za taką cudowną rodzinkę i zgrzeszyłabym jakbym powiedziała, że nie jestem szczęśliwa, bo jakieś tam inne drobne problemy zawsze się jakoś rozwiążę, ale najważniejsze jest: zdrówko i kochająca rodzinka

Beciaczek parapecik śliczny :)
Madziu to wyglada super..i Julcia jaka zadowolona:tak::tak::tak:.kurcze może napisz mi na priva jak to nie jest problem ile płaciłas i jak to się u tej babki zamawia...byłabym dzwieczna:p hahah :-)

nosidełko super, chyba sama sobie takie sprawię:-pale Juleczka to coś grymaśna przy tym:-)czy wywalanie jęzorka i otwieranie buzi należy do jej zachwytu:-D:-Dhihi

reklama
Madziu a mogę zapytać ile zapłaciłaś?może i ja bym się skusiła:-p
tylko z wysyłką to bym chyba musiała mamcie swoja zatrudnić, o adres chodzi, bo do UK to by pewnie nie wysłała

I nadal twierdzę, że córusia mamusi jak nic, a ten Tato, to chyba ładnie sie w tej firmie uśmiechał, że taki ekstra start miał:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry