reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamusia ja tez mialam cesarke i czasami tez mnie tak brzusio pobolewa jak na okres:eek::eek: zatem pytanie do mam po cc czy was tez pobolewaja tak brzuszki???????

hm u mnie odwrotnie tzn trwa troszke krocej i jest mniej bolesny niż przed ciążą :sorry:
wiesz co tygrysku, ale pobolewa to jedno, a teraz od dwóch dni jakoś mnie piecze czy jakos tak goraco w podbrzuszu nie umiem wytlumaczyc, bo to trwa sekunde, a ja juz sie smialam ze to klimakterium, bo jak mi sie w brzuszku zrobi goraco to odrazu zalewa mnie potem

A najgorsze jest to ze zaczynak plamienie jakieś a okres normalnie potem przychodzi po 4 dniach i trwa 7 dni :szok: i to tak jakbym miała 11 dni okres. No masakra jakaś :eek:

Cały dzień pada u nas :zawstydzona/y:

wiesz co tygrysku, ale pobolewa to jedno, a teraz od dwóch dni jakoś mnie piecze czy jakos tak goraco w podbrzuszu nie umiem wytlumaczyc, bo to trwa sekunde, a ja juz sie smialam ze to klimakterium, bo jak mi sie w brzuszku zrobi goraco to odrazu zalewa mnie potem

wiesz co ja tez mam tak czasami:-(:-(i do tego taki lekkie cmienie nie wiem takie delikatne pobolewanie jak na okres:-(:-(:-( gdzies czytalam ze to normlane ale tez do lekarza sie musze wybrac a nawet nie mam kiedy:-(:-(

reklama
wiesz co ja tez mam tak czasami:-(:-(i do tego taki lekkie cmienie nie wiem takie delikatne pobolewanie jak na okres:-(:-(:-( gdzies czytalam ze to normlane ale tez do lekarza sie musze wybrac a nawet nie mam kiedy:-(:-(
dziewczyny,poczytajcie cos na necie czy to moze byc normalne,albo to jakies fantomowe bole,spytajcie sie kogos madrego,np lekarza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry