k.a.j.a
mammmmamam
ja sie wlasciwie nia martwie tylko zastanawiam...ale jak gina mówi ze jest oki, to czym sie martwisz,a poza tym przy tabletkach sa czasem zaklocenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sie wlasciwie nia martwie tylko zastanawiam...ale jak gina mówi ze jest oki, to czym sie martwisz,a poza tym przy tabletkach sa czasem zaklocenia
wiesz co tygrysku, ale pobolewa to jedno, a teraz od dwóch dni jakoś mnie piecze czy jakos tak goraco w podbrzuszu nie umiem wytlumaczyc, bo to trwa sekunde, a ja juz sie smialam ze to klimakterium, bo jak mi sie w brzuszku zrobi goraco to odrazu zalewa mnie potemMamusia ja tez mialam cesarke i czasami tez mnie tak brzusio pobolewa jak na okreszatem pytanie do mam po cc czy was tez pobolewaja tak brzuszki???????
hm u mnie odwrotnie tzn trwa troszke krocej i jest mniej bolesny niż przed ciążą![]()
:-d:-d:-d:-d:-dzaraz zmienie watek na mamusie styczniowe 2010...:-d
to rzeczywiscie uciazliwe jak jakas cholera...ten okres i ten deszcz rowniez...A najgorsze jest to ze zaczynak plamienie jakieś a okres normalnie potem przychodzi po 4 dniach i trwa 7 dnii to tak jakbym miała 11 dni okres. No masakra jakaś
Cały dzień pada u nas![]()
:-)wiesz co tygrysku, ale pobolewa to jedno, a teraz od dwóch dni jakoś mnie piecze czy jakos tak goraco w podbrzuszu nie umiem wytlumaczyc, bo to trwa sekunde, a ja juz sie smialam ze to klimakterium, bo jak mi sie w brzuszku zrobi goraco to odrazu zalewa mnie potem
jeju prawie 2 tygodnieA najgorsze jest to ze zaczynak plamienie jakieś a okres normalnie potem przychodzi po 4 dniach i trwa 7 dnii to tak jakbym miała 11 dni okres. No masakra jakaś
Cały dzień pada u nas![]()

dziewczyny,poczytajcie cos na necie czy to moze byc normalne,albo to jakies fantomowe bole,spytajcie sie kogos madrego,np lekarza...wiesz co ja tez mam tak czasami:--(i do tego taki lekkie cmienie nie wiem takie delikatne pobolewanie jak na okres:-
-
-( gdzies czytalam ze to normlane ale tez do lekarza sie musze wybrac a nawet nie mam kiedy:-
-(