Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty się śmiejesz ale ja zawsze sprzatam dzien przed i rano jeszcze pol godzinki przed ich przyjazdem podlogi zmywam abyy byly lsniaceTygrysku,w nocy to zrobisz![]()

normalnie pierdziolnieta jestem na tym punkcie

a co tam w nocy, niech teściowa posprząta, ty jesteś zajęta całymi dniami, dziecko, bb, dziecko, bb, dziecko,bb a to ciezka robotaTygrysku,w nocy to zrobisz![]()

Agacia zawsze mozesz jemu pokazac ze maszNooo .... a co na to mój luby.... ze go oszukuję, że wcale nie mam
Kurde moje dziecko wpiernicza mi książkę![]()

wiem wiem zartowalam

oj ciezka ciezkaa co tam w nocy, niech teściowa posprząta, ty jesteś zajęta całymi dniami, dziecko, bb, dziecko, bb, dziecko,bb a to ciezka robota![]()

a ile energii pochlania

tej z elektrowni i tej mojej

ja uwazam ze to jest swietny pomysl,co tesciowa bedzie miala w koncu do roboty jak przyjedzie...??a co tam w nocy, niech teściowa posprząta, ty jesteś zajęta całymi dniami, dziecko, bb, dziecko, bb, dziecko,bb a to ciezka robota![]()

no czyli sprawa załatwiona:-)ja uwazam ze to jest swietny pomysl,co tesciowa bedzie miala w koncu do roboty jak przyjedzie...??![]()
oj znajdzie sie dla niej praca dzieckiem sie zajac , obiad zrobic pozmywac po obiedzie itpja uwazam ze to jest swietny pomysl,co tesciowa bedzie miala w koncu do roboty jak przyjedzie...??![]()