reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiesz co ja tez mam tak czasami:-(:-(i do tego taki lekkie cmienie nie wiem takie delikatne pobolewanie jak na okres:-(:-(:-( gdzies czytalam ze to normlane ale tez do lekarza sie musze wybrac a nawet nie mam kiedy:-(:-(
ja właśnie idę we wtorek i spytam o co chodzi, a najlepiej to zrobie sobie usg, bo już sobie wymyślam ze macica pękła, ze szwy się rozeszły i krew się wylewa itp
jak mówi mój mąż ze swoimi myślami mogę pisac horrory

reklama
ja właśnie idę we wtorek i spytam o co chodzi, a najlepiej to zrobie sobie usg, bo już sobie wymyślam ze macica pękła, ze szwy się rozeszły i krew się wylewa itp
i dobrze mowi,kochana jak macica peknie i nie dostaniesz natychmiastowej pomocy to jest po tobie...wiem bo mojej kolezance rzeczywiscie pekla..

hehhe nie no ja az takich mysli nie mam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: jak bylam w szpitalu jeszcze to jedna z poloznych miala setki lat do tylu cc i mowila ze do dzis odczuwa czasem bole w brzuchu:eek::eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry