Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
we wtorek bede w lublinie
dobranoc, jak ty mozesz takie cos ogladacJa też filmik obejrzałam thriller o seryjnym zabójcy a teraz wybieram sie do spanka i staram nie wyobrazac sobie, ze ktos czycha pod łózkiem z wielkim nozembrrrrrr......
Dobranoc![]()

tak tobie pisalam wczesniej ze od 15-16 juz bede wolnaMoże udałoby się nam spotkać... o ktorej będziesz???
pamiętamyWitam dziewczynki
Czy ktoś tu jeszcze o mnie pamięta?
Ostatnio totalny brak czasu ale staram sie co kilka dni poczytać co napisałyście.
Gabi rośnie jak na drożdżach i z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje swoimi umiejętnościami a oprócz tego mała śmieszka z mniej.
Pozdrawiam was wszystkich gorąco i obiecuję zaglądać częściej. :*

i zaglądaj do nas częściejwic juz od 16.00 moge sie z toba spotkac, tylko powiedz gdziepamiętamyi zaglądaj do nas częściej
Filmy to nic, ale uwielbiam czytac ksiazki Koontza i tym podobne jak byłam w ciazy to na poczatku tez czytałam ale potem wyobraznia zaczeła mi działac na sny a wtedy cały czas cos mi sie sniło wiec przerzuciłam sie na Chmielweską ale i tak czasem łyknęłam jakąś powiesc grozy bo dla mnie to 100 razy lepsze niz film taki głupi nałógdobranoc, jak ty mozesz takie cos ogladac![]()

Dziękujemy wszystkim Mamusiom za pamięć i za życzonka :***
Mam pytanko do dziewczyn korzystjących z solarium. Za niecały miesiąc mamy wesele i wypadałoby się trochę opalić, żeby nie przerażać bladością. A na opalanie na słoneczku nie bardzo mam czas. Można w trakcie miesiączki chodzić na solarium? Ja raptem parę razy w życiu byłam na solarium i niewiele wiem na ten temat.