Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nikado a ty z lodzi jestes?????xpatrysiax ,Tygrysku ja od 23 czerwca jestem w Łodzi więc jakbyście umawiały sie na jakiś spacerek z dzieciaczkami to ja tez się piszę oczywiście jeśli chcecie::-)

jeju bo ja mialm do ciebie tez taki sentymencik gdyz nasze dzieciaczki z tego samego dnia 14 grudzien tak???? a tutaj jeszcze piszesz ze z lodzi heheh to znak jakis

a kochana na ile przylatujesz do tej naszej lodki???? i oczywiscie ze musimy sie spotkac w trojeczke a moze ktos jeszcze by sie dolaczyl hehhee

dzis wstalam o 7 i pedem do przychodni z Fifim na pobranie krwi a tu dupa dzis laboratorium nieczynne
pytam sie czy w kazdy piatek jest nieczynne , a pani ze nie ze tylko dzis wyjatkowo no myslalam ze szlag mnie trafi

ale troche sie przejechalam nasza limuzyna po osiedlu i dawac wciaganie wozka na 3 pietro z Filipem ech a Fifi wazy swoje wozek tez wjec kg niezle byly z samego rana :-

dzentelmen od 7 bolesci

ale teraz Filipek spi a ja wypilam cieplutka kawusię i jakos lepiej sie poczulam zaraz sobie serniczka ukroje

albo narazie nie malowac hehe dopero za 5 lat jak Fifi zmadrzeje i juz mu malowanie minie

i jeszcze był tak cicho i zafascynowany swoimy stopami gołymi , że obudził matkę dopiero o 9:00
.
.
.
A co do spania to moja też jest z tych zimnolubnych. Ostatnio sypia w samym body z krótkim rękawkiem i jeszcze się do tsgo rozkopuje to jej pod kocem za gorąco. A którejs nocy się zapomniałam i nie zamknęłam okna i dopiero wtedy moje dziecię było szczęśliwe.Agaciu kochanaKana noooo nareszcie u was słoneczko teraz to dopiero bedziecie nadrabiać.

Kokusia nasza mała tak samo....rozneglizowana jak hoho....hahahAgacia super że wkońcu zaliczyłaś fajną nockęA co do spania to moja też jest z tych zimnolubnych. Ostatnio sypia w samym body z krótkim rękawkiem i jeszcze się do tsgo rozkopuje to jej pod kocem za gorąco. A którejs nocy się zapomniałam i nie zamknęłam okna i dopiero wtedy moje dziecię było szczęśliwe.
Żannia i Pyciolku dla pocieszenia powiem Wam że u nas też dzisiaj kiepska pogoda. Strasznie zimno i wieje. A wczoraj było tak pięknie
sam bodziaczek i też rozkopana , że kocyk daleko w kaciku lezy....i wtedy to zadowolona 
witam i jaaa znow spalismy do puzna 
tata nie wraca na obiad wiec nie musze gotowac a wieczorkiem przyniesie cos na goraco na kolacje jak ja kocham piatkiiiiii nic nie robie 

moj od poniedzialku bierze 2 tygodnie urlopuNormalnie mój AMO (czy. gamon) jest dzisiaj w domu i swiat stoi o góry nogami
![]()

ale ja sie ciesze bo lubie jak jest w domku