reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej

U nas nicka nawet nawet. Chyba zajarzyłam o co chodzi, małemu jest chyba z a gorąco. Jak wstał na butle o 5:30 to sciągnęłam mu półśpiochy i spał o gołych girach. Jak zasnął o 6:00 to mówie sobie za 30 min pobutka pewnie a on się obudził o 8:00 :szok: i jeszcze był tak cicho i zafascynowany swoimy stopami gołymi , że obudził matkę dopiero o 9:00 :szok:.

Kajucha a ja sobie tak wczoraj myślałam, gdzie ty jestes i trochę podejrzewałąm ze z męzem porządek robisz :rofl2:.

Pyciorek super ze juz dzisiaj nocka była lepsza.

Kana noooo nareszcie u was słoneczko teraz to dopiero bedziecie nadrabiać :-p.

a widzisz nie taki diabel straszny:-D:-D
moj tak samo golutenki uwielbia byc..bodziak i bez kocyka....i najlepiej to w poprzek lozeczka:rofl2:

Witam, jestem i ja :-D

Landryneczka avatar super:-D

Villemo to widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji.Tylu postów nie dam rady nadrobić ale tez postaram się być na bieżąco:tak:

xpatrysiax ,Tygrysku ja od 23 czerwca jestem w Łodzi więc jakbyście umawiały sie na jakiś spacerek z dzieciaczkami to ja tez się piszę oczywiście jeśli chcecie::-)

Super-fajnie by było się spotkać. W przyszłym tygodniu wracam do domciu, to ustalę z moim G jaki weekendzik by wchodził w grę :-)

WSzystkiego naj naj dla Inanki, Jasia i Zosi :-)

A u nas niestety kataru ciąg dalszy... Dobrze że chociaż nie ma gorączki :tak:

Dziękujemy za życzenia :-)

Moje dziecko przeszło wczoraj samo siebie. Prawie cały czas się sam sobą zajmował-no szok. Normalnie to po 10 minutach zabawy jęczy - Mmaaaaaaamaaaaaaaaa pobaw się ze mnąąąąąą!!!!!!! :-D

A wczoraj posprzątałam cały domek - wiem, że było święto i się nie powinno sprzatać :zawstydzona/y: ale musiałam skorzystać z tej niepowtarzalnej okazji.
Nawet ciacho na pół roczkowe Jasiowe upiekłam. Wrzucę zdjęcie do galeryjki :-)

reklama
Mam tyle kabli na biurku że jak chciałam zdjęcie z aparatu zrzucić na kompa wsadziłam do kompa koniec jednego kabla a do aparatu koniec drugiego. I się blondi dziwi, ze nie działa :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry